04 / 05 / 2024

Seramiksan manisa

Seramiksan manisa

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki heyet ile Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Seramiksan fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Seramiksan'dan kan bağışı kampanyası!

Seramiksan, 16-17 Ocak tarihlerinde Kızılay Manisa Şubesi'yle ortak kan bağış kampanyası gerçekleştirdi. Seramiksan, kan bağışı kampanyasının süreklilik kazanmasını bekliyor.

Manisa Mesken Yapı Seramiksan Showroom’u açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.

Seramiksan'dan usta işi eğitime devam!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, İzmir ve Manisa'daki bayileri aracılığıyla belirlediği ustara yönelik eğitim serisine ' Seramik Sağlık Gereçleri Teknik Eğitimi ' ile devam etti.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

Sermiksan Manisa'ya güç katıyor!

Sermiksan Manisa'ya güç katıyor. Seramiksan, UMEM (Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri) Projesi kapsamında Manisa il genelinde en çok istihdam sağlayan firmalar arasında ilk üçte yer aldı.

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda!

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda yer aldı. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bu yıl 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen 7. Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'nde yer aldı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki heyet ile Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Seramiksan fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Manisa'da enerjisini kendi üretecek hastane açılıyor!

Sağlık Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında imzalanan protokolle yapımı tamamlanan, enerjisini kendi üreten yeni nesil trijenerasyon sistemli 300 yataklı ilk kamu hastanesi, Manisa'da açılacak.

Manisa'da 65 cami restore edilecek!

Manisa'da, aralarında Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi Hafsa Sultan'ın yaptırdığı Sultan Camisi ile 3. Murad'ın Mimar Sinan'a yaptırdığı Muradiye Camisi'nin de arasında olduğu asırlık 65 cami restore edilecek

Seramiksan, Amber ile geometrik tasarımları evlere taşıyor!

Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor

Seramiksan geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor!

Teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor.

Manisa'da icradan 2 milyon 206 bin TL'ye satılık fabrika!

Manisa Selimşahlar Köyü'nde yem fabrikası ve müştemilatı satışa çıktı. Fabrikanın ihalesinde ilk satış günü 8 Ekim 2012, ikinci satış günü, 18 Ekim 2012'de yapılacak

Seramiksan manisa Haberi

Seramiksan manisa

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve beraberindeki heyet Seramiksan'ı ziyaret ettiler. Heyeti, Seramiksan Yönetim Kurulu Üyeleri Bilgehan Demirdöver ve Hakan Demirdöver karşıladı.


Seramiksan Genel Merkez'inde yapılan toplantının ardından Vali Bektaş ve heyet Seramiksan karo ve vitrifiye fabrikalarında incelemelerde bulundu. Vali Bektaş'a fabrikanın işleyişi ve üretilen ürünler ile ilgili bilgi verildi.


Bektaş, 1000'i aşan çalışanıyla Turgutlu OSB'de faaliyet gösteren ve yeni yatırımlarına devam eden Seramiksan A.Ş.'ye başarılarının devamını diledi. Böyle kapsamlı fabrikalar ve alanında öncü yatırımlar ile ekonomiye ve Manisa’ya sağladıkları katkılardan dolayı Seramiksan ailesine teşekkür etti.


Vali Erdoğan Bektaş Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi ziyaretine Seramiksan'ın ardından incelemelerine diğer kuruluşlarda devam...