28 / 04 / 2024

seramiksan seramik modelleri

seramiksan seramik modelleri

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan, İtalyan Rondine’nin yüzde 50’sini aldı!

Yıllık 28 milyon metrekare üretimiyle 45 ülkeye ihracat yapan Türk seramik devi Seramiksan, dünyanın seramik başkenti İtalya’nın en büyük üreticilerden Rondine Group’un yüzde 50’sini satın aldı...

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'dan Burn Wood ve Brick serisi!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, doğanın saflığından ilham alarak tasarladığı Burn Wood ve Brick serilerini kombinleyerek modern yapılara ahşap ve tuğla dokusunun sıcaklığını getiriyor.

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Seramiksan showroomu Trabzon'da açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan showroomlarına Trabzon Seramik Dünyası da eklendi. Seramiksan showroomu Trabzon Seramik Dünyası’nın açılışı 9 Nisan’da gerçekleşti.

Seramiksan kariyer günlerine devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sanayi üniversite iş birliği kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstriyel Cam ve Seramik Bölümü öğrencileriyle buluştu.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan Pamukkale Serisi ile doğa hayatınıza taşınıyor!

Teknoloji ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, Pamukkale travertenlerinin büyüleyici görünümünden esinlenerek hazırladığı serisini sizlerle buluşturuyor.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Seramiksan, 28. UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılıyor!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere yoğun ilgi devam ediyor.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

seramiksan seramik modelleri Haberi

seramiksan seramik modelleri

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Volcano vitrifiye grubuyla tasarımı yaşam alanlarına taşıyor. Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.


Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye serisi ile kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi şık bir tasarımla birleştiriyor. Banyodaki güzelliği tamamlayan Volcano, kesintisiz oval formu ve minimalist tasarımıyla dikkat çekiyor. Asma klozet ve banyo dolabıyla beraber kullanılan ve 58cm, 85cm, 105cm ve 120cm lavabo seçenekleriyle sunulan çevre dostu Volcano, tüm klozetlerde 2,5-4,5 lt ile temizlik yapabiliyor.



Volcano'nun şıklığını tamamlamak isteyenler için vitrifiye grubuna uyumlu Galata ve Ebru seçenekleri dikkat çekiyor. İstanbul'un tarihi semtinden aldığı ilhamı gri, bej ve mavi renkli desenlerinde yaşatan Galata banyolara farklı bir estetik...