17 / 05 / 2024

Seramiksan Showroom

Seramiksan Showroom

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişliyor. Türkiye çapında konsept mağazalarla hizmet veren Seramiksan’ın showroom’larına Milas Bal-Ser Seramik İnş.San.Ltd eklendi

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık showroom!

Çankırı İcra Dairesi Müdürlüğü, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Abdülhalik Mahallesi, 1032 ada, 2 parselde yer alan showroom 6 milyon 750 bin TL'ye icradan satılıyor...

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan Showroom Haberi

Seramiksan Showroom

Seramiksan’ın ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği showroom’un 25 Mayıs da yapılan açılışına Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile Seramiksan ve Bal-Ser yöneticileri katıldı.


Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan’ın Türkiye genelindeki konsept mağaza sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye çapında 200’den fazla konsept mağazası bulunan Seramiksan showroom’larına Bal-Ser Seramik’i ekledi. Bal-Ser Seramik İnş.San.Ltd’nin  25 Mayıs Cuma günü yapılan açılış törenine; Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile  Seramiksan ve Bal-Ser yöneticileri katıldı.


Bal-Ser Seramik 650 metrekarelik mağazasında Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren yenilikçi ürünleri sergileniyor. Bakteri oluşumunu engelleyen Nanotech, üç...