28 / 04 / 2024

Seramiksan sırlı porselen karolar

Seramiksan sırlı porselen karolar

Kendine özgü tasarımlarıyla dikkat çeken Seramiksan, doğanın en sade ve huzur veren halini yaşam alanlarınızda hissetmeniz için benzersiz iki yeni seri sunuyor...

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Mısırlı tarafından kuruldu.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Cspo Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cspo Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Can  Sırlıbaş tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Türkiye'den en çok Mısırlılar konut aldı!

Geçtiğimiz yılın ilk çeyrek dönemiyle bu yılın aynı döneminde yabancıya  konut satışı analiz eden EVA Gayrimenkul Değerlemesi verilerine göre; Türkiye'de konut yatırımında ilk sırada Mısırlılar yer aldı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Panorama Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Mısırlıoğlu tarafından kuruldu.

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Çöken Kartal Yeşilyurt Apartmanı davasında tahliye!

21 kişinin hayatını kaybettiği Kartal Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin biri tutuklu 3 sanığın yargılandığı davada, tutuklu yargılanan inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu'nun tahliyesine karar verildi...

Karabağlar'ın kentsel dönüşüm revizyon planları iptal edildi' iddiası!

AK Parti Karabağlar Grup Başkan vekili Fikret Mısırlı, Karabağlar meclis üyelerinin bir kısmının kentsel dönüşüm revizyon planlarının iptali için dilekçe yazdıklarını iddia etti. 

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temam Mısırlı tarafından kuruldu.

Kuveyt'teki cami inşaatında Mısırlı 3 işçi öldü!

Kuveyt'te bir cami inşaatında çatının çökmesi sonucu Mısırlı 3 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı...

Kartal'da çöken bina ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği Yeşilyurt Apartmanı’ndaki yıkım soruşturmasında binanın projesini oluşturan Suzan Çayır, inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu ve yapı ruhsat sürveyanı Arzu Keleş Boran gözaltına alındı.

Seramiksan sırlı porselen karolar Haberi

Seramiksan sırlı porselen karolar


Düşlediğiniz kusursuz görünüm için doğayı yansıtan tasarımlar, yaşam alanlarında enerji dolu bir etki yaratıyor.


Kendine özgü tasarımlarıyla dikkat çeken Seramiksan, doğanın en sade ve huzur veren halini yaşam alanlarınızda hissetmeniz için benzersiz iki yeni seri sunuyor:


Burn Wood ve Napoli…


Ağaçların verdiği eşsiz huzur Burn Wood sırlı porselen karolara yansıyor. Mekanlarda sıcak bir atmosfer yakalamak isteyenler için iddialı seri Burn Wood, 15x90 cm ebatında rektifiyesiz olarak üretiliyor. Gri, kahve, kızıl renklerinde üretilen seri yer ve duvar karosu olarak yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabiliyor.


60x60 cm ebatında üretilen Napoli sırlı porselen karolar vizon, gri, loyal motif renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor.