21 / 05 / 2024

Seramiksan Tennessee

Seramiksan Tennessee

Türk seramik sektörünün öncülerinden Seramiksan, Türkiye’nin tanıtımı için Amerikalı öğrencileri ağırladı

Kelly Clarkson malikanesini 6.95 milyon dolara sattı!

Şarkıcı Kelly Clarkson Tennessee’deki malikanesine dört yıl sonra alıcı buldu. Clarkson malikanesi için 6.95 milyon dolardan alıcı bulucu.

Koronavirüs inşaat sektörünü etkileyecek mi?

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar yaptığı açıklamada, "Koronavirüsten dolayı başta turizm olmak üzere birçok sektör etkilenecek. Turizmin etkilenmesi inşaat sektörünün de etkilenmesi demek" dedi.

ABD'deki hortumda yüzlerce kişi evsiz kaldı!

Amerika Birleşik Devleti Tennessee eyaletinde meydana gelen hortumda 140'tan fazla bina yıkıldı. Yüzlerce kişinin evsiz kaldığı belirtildi...

Kelly Clarkson Tennessee'deki malikanesini 7.5 milyon dolara satıyor!

Amerikalı popçu Kelly Clarkson, iki yıl önce 8.75 milyon dolar’a (52 milyon TL) satışa çıkardığı Tennessee’deki malikanesine alıcı bulamayınca, fiyatını düşürdü.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Nicole Kidman ve Keith Urban evlerini 3.4 milyon dolara satıyor!

Nicole Kidman ve eşi Keith Urban, Tennessee’de bulunan evlerini 3.45 milyon dolara satamayınca ev fiyatında rekor bir indirim yaptı.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan Tennessee Haberi

Seramiksan Tennessee

Celal Bayar Üniversitesi ve Tennessee Teknik Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşen organizasyon kapsamında Tennessee Teknik Üniversitesi’den 40 kişilik grup Seramiksan showroom’unu ve fabrikasını gezerek üretim hakkında bilgi aldı. Amerikalı öğrenciler, Seramiksan’ın üretim aşamalarını “İnanılmaz” olarak nitelendirdi.


Türkiye seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi ve Tennessee Teknik Üniversitesi işbirliği kapsamında Amerikalı konuklarını ağırladı. Seramiksan İnsan Kaynakları’nın organize ettiği gezi, Turgutlu’da Seramiksan fabrikasında yapıldı. Türkiye’nin tanıtımı amacıyla düzenlenen gezide öğrenci ve öğretim görevlileri, seramik üretimini her aşamasını izleme fırsatı buldu.


Tennessee Teknik Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. İsmail Fidan başkanlığındaki geziye öğrenci ve öğretim görevlilerinden oluşan 40 kişi katıldı. Amerikalı öğrenciler, öncelikle Seramiksan showroom’unu gezerek Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren ürünleri hakkında bilgi aldı. Ardından üretim mühendisleri eşliğinde Seramiksan’ın...