26 / 07 / 2024

Seramiksan Terra modelleri

Seramiksan Terra modelleri

Seramiksan Terra ile banyoların kapıları estetiğe açılıyor. Seramik sektörünün yenilikçi markası olan Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor.

Seramiksan, Ankara'da Kepez Yapı Market Showroomu'nu açtı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan, Ankara showroomlarına Kepez Yapı Market’i ekledi.

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serilerini tanıttı!

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serileriyle alışıldık tasarımların dışına çıkıyor. Zarif, klasik, modern tasarımlarla üretilen iki yeni seri: Wooden Colormix ve Bronz Metalik…

Seramiksan ile annenizin hayal ettiği mekanı yaratın!

Hayatınızın en değerli varlığı annenizin hayalini gerçekleştirmek için kendine özgü çizgisiyle her zevke hitap eden Seramiksan’ın geniş ürün yelpazesi ile annenizin hayal ettiği mekanı yaratın…

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Seramiksan showroomu Trabzon'da açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan showroomlarına Trabzon Seramik Dünyası da eklendi. Seramiksan showroomu Trabzon Seramik Dünyası’nın açılışı 9 Nisan’da gerçekleşti.

Seramiksan kariyer günlerine devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sanayi üniversite iş birliği kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstriyel Cam ve Seramik Bölümü öğrencileriyle buluştu.

Manisa Mesken Yapı Seramiksan Showroom’u açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan Pamukkale Serisi ile doğa hayatınıza taşınıyor!

Teknoloji ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, Pamukkale travertenlerinin büyüleyici görünümünden esinlenerek hazırladığı serisini sizlerle buluşturuyor.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Seramiksan, 28. UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılıyor!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere yoğun ilgi devam ediyor.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan Terra modelleri Haberi

Seramiksan Terra modelleri

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Terra, banyolarda ihtiyaç duyulan estetik için koleksiyonundaki asma klozet ve lavabo ile şık bir bütünlük yaratıyor.


Tam ayak ve yarım ayak olarak sunulan lavabo seçenekleri tasarımı ve akıcı çizgileriyle suyun estetiğini banyolara yansıtırken, çevre dostu asma klozet asgari düzeydeki su tüketim hacmiyle de tasarrufa davet eden bir fonksiyonellik sunuyor. 


Koleksiyonunun ilham kaynağı olan yumuşak çizgiler, vitrifiyenin akıcı formunda kendini gösteriyor.


Terra'nın estetiğini tamamlamak isteyenler için Metro, Betostone ve Morocco seçenekleri dikkat çekiyor. Metro'nun, siyah, beyaz kırmızı ve bej renkleri, Terra ile uyumlu bir kontrastı banyolara yansıtırken, Betostone, gri ve antrasit renklerindeki brüt beton görüntüsü ile tasarım bütünlüğünü sağlıyor. Fas'ın dünyaca ünlü saray mozaiklerinden ilham...