22 / 05 / 2024

Seramiksan Terra

Seramiksan Terra

Seramiksan Terra ile banyoların kapıları estetiğe açılıyor. Seramik sektörünün yenilikçi markası olan Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor.

Seramiksan Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Konya Terra's Konutları'nın temeli atıldı!

Esbey Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Eskici, “Terra’s Konutları’nda geniş yeşil alanlar, doğal dokuya uygun ahşap malzemelerle tasarlanan çocuk oyun adası, süs havuzu ve eşsiz peyzajı ile yaşam merkezi oluşturduk” dedi.

Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor!

Taş görünümünün doğallığı ile seramiğin dayanıklılığını modern yapılar ile bütünleştiren Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor…

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

Seramiksan Morocco Serisi ile saraylardan modern hayata geçiş!

Fas’ın geçmişinden gelen ihtişamlı saray mozaiklerinin modern yorumu Seramiksan Morocco Serisi… Morocco serisi, yaşam alanlarında şık, modern, otantik bir havayı bir arada sunuyor.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seramiksan Napoli serisi yaşam alanlarını farklılaştırıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan Garden serisi ile huzurlu mekanlar sunuyor!

Seramiksan Garden, sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle huzurlu bir mekan sunuyor…Doğadan aldığı ilhamla iddialı tasarımlara imza atan Seramiksan, yeni serisi Garden ile balkon, bahçe, teras zeminlerde gerçeklik dokusu oluşturmaya devam ediyor.

Seramiksan, Burn Wood ve Napoli serilerini tanıttı!

Kendine özgü tasarımlarıyla dikkat çeken Seramiksan, doğanın en sade ve huzur veren halini yaşam alanlarınızda hissetmeniz için benzersiz iki yeni seri sunuyor...

Seramiksan’dan babalara özel tasarımlar!

Tasarımları ile mekanları keyif alanlarına dönüştüren Seramiksan’ın birbirinden özel tasarımları ile babanıza Babalar Günü’nde farklı bir hediye verin.

Seramiksan, Ankara'da Kepez Yapı Market Showroomu'nu açtı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan, Ankara showroomlarına Kepez Yapı Market’i ekledi.

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serilerini tanıttı!

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serileriyle alışıldık tasarımların dışına çıkıyor. Zarif, klasik, modern tasarımlarla üretilen iki yeni seri: Wooden Colormix ve Bronz Metalik…

Seramiksan Terra Haberi

Seramiksan Terra

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Terra, banyolarda ihtiyaç duyulan estetik için koleksiyonundaki asma klozet ve lavabo ile şık bir bütünlük yaratıyor.


Tam ayak ve yarım ayak olarak sunulan lavabo seçenekleri tasarımı ve akıcı çizgileriyle suyun estetiğini banyolara yansıtırken, çevre dostu asma klozet asgari düzeydeki su tüketim hacmiyle de tasarrufa davet eden bir fonksiyonellik sunuyor. 


Koleksiyonunun ilham kaynağı olan yumuşak çizgiler, vitrifiyenin akıcı formunda kendini gösteriyor.


Terra'nın estetiğini tamamlamak isteyenler için Metro, Betostone ve Morocco seçenekleri dikkat çekiyor. Metro'nun, siyah, beyaz kırmızı ve bej renkleri, Terra ile uyumlu bir kontrastı banyolara yansıtırken, Betostone, gri ve antrasit renklerindeki brüt beton görüntüsü ile tasarım bütünlüğünü sağlıyor. Fas'ın dünyaca ünlü saray mozaiklerinden ilham...