02 / 05 / 2024

seramiksan vitrifiye ürünleri

seramiksan vitrifiye ürünleri

Üretiminin yüzde 90'ını robotlarla gerçekleştiren vitrifiye tesisini devreye alan Seramiksan bu yıl yüzde 20 oranında büyümeyi hedefliyor. Seramiksan, yeni vitrifiye ürünleriyle banyolarda seramik ve vitrifiyeyi buluşturdu. ..

Seramiksan yeniliklere Terra koleksiyonu ile devam ediyor!

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Seramiksan, vitrifiye ürünleriyle banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor

Seramiksan Terra ile kapılar estetiğe açılıyor!

Seramiksan Terra ile banyoların kapıları estetiğe açılıyor. Seramik sektörünün yenilikçi markası olan Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor.

Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

seramiksan vitrifiye ürünleri Haberi

seramiksan vitrifiye ürünleri



Üretiminin yüzde 90'ını robotlarla gerçekleştiren vitrifiye tesisini devreye alan Seramiksan bu yıl yüzde 20 oranında büyümeyi hedefliyor. 


Seramik sektörünün önemli oyuncularından Seramiksan, yeni vitrifiye ürünleriyle banyolarda seramik ve vitrifiyeyi buluşturdu. Seramiksan Satış Pazarlama Grup Başkan Yardımcısı M. Süreyya Çağlar, seramik sektörünün ilk üç firması arasında yer alan markanın nanoteknoloji ile üretim yaptığını vurguladı. 


Çağlar, "Markayı tamamlamak için böyle bir üretime ihtiyaç vardı. Seramik için gelen müşterinin mutlaka vitrifiye ihtiyacı da oluyor. Bundan yola çıkarak söz konusu yatırımı gerçekleştirme kararı aldık. 3 yıl ön araştırma yaptık. Dünyanın farklı bölgelerindeki yatırımları inceledik. Fabrikamızı en son teknolojiye uygun biçimde kurduk. Türkiye'deki fabrikalardan 15-20 yıl ileride olan bir fabrika. Üretim yüzde 90 robotlarla yapılıyor" diye konuştu. Çağlar şu bilgileri verdi: "Bu bize büyük bir avantaj...