06 / 05 / 2024

seranit koleksiyonları

seranit koleksiyonları

Avrupa pazarındaki daralma Türk seramikçilere yaradı. Seranit Genel Müdürü Altunalan, "Sıkıntıya giren İtalya'nın köklü firmaları bile markalarımızı taklit etmeye başladı. Yabancılardan sık sık ortaklık teklifi alıyoruz" dedi...

Porland’dan baharı sofranıza taşıyacak Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi

Porland sofra serilerinin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Porland Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları  21 Mart 2023 fiyat listesi...

Avva Sonbahar Kış koleksiyonlarında ekstra yüzde 30 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Avva fiyat listesi

Türkiye’de ‘smart casual’ yaklaşımının erkek giyim kategorisinde öncüsü olan Avva Sonbahar/Kış koleksiyonlarında sepette ekstra yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva’nın indirimli ürünlerinin bazılarının fiyat listesi

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'dan 11.7 milyon adet pay aldı!

Seranit Granit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş , Sinpaş Gayrimenkul Yartırım Ortaklığı'ndan toplam 9 milyon 43 bin 213 TL bedelle 11 milyon 744 bin 433 adet pay satın aldı.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

seranit koleksiyonları Haberi

seranit koleksiyonları

Şinpaş Grubu şirketlerinden Seranit, Avrupa ekonomilerinde yaşanan daralmadan olumlu etkilendi. Şirketin Genel Müdürü Hamdi Altunalan, "İtalyan ve İspanyol rakiplerimiz her geçen gün küçülüyor. Pazar bize kalıyor. Hatta zora giren bir İtalyan firması bizim ürünlerimizi taklit etti. Yabancılardan sık sık ortaklık teklifi alıyoruz" dedi. En büyük pazarlarının Kuzey Avrupa olduğunu anlatan Altunalan'la sektördeki gelişmeleri ve hedeflerini konuştuk. 


2013 firmanız için nasıl bir yıl oldu? 

Çok verimli geçiyor. Verimliliği artırdık ve dünya pazarlarına açıldık. 20 yılın en iyi tablosunu yakaladık. Kârlılık, üretim ve ciro olarak en iyi sonuçları elde ettik. 


 Avrupa'da derinleşen kriz satışlarınızı nasıl etkiledi? 

Eskiden biz onların pazarından pay almaya çalışırdık. Şimdi durum değişti. Onlar bizim pazarımızdan pay almaya başladı. Çünkü, Avrupalı şirketlerin yüzde 98'inden daha üstün kalitede ürünler yapıyoruz. Hatta İtalyan firmaları...