27 / 04 / 2024

Porland’dan baharı sofranıza taşıyacak Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi

Porland’dan baharı sofranıza taşıyacak Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi

Porland sofra serilerinin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Porland Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları  21 Mart 2023 fiyat listesi...



Porselen sektörünün öncü markalarından biri olan Porland, yeni mevsimi taptaze karşılamak için minimal ve renkli tasarımlarıyla zarif bir şıklık sunuyor. Zamansızlık ile gücünü doğadan alan özgün ve modern desenleriyle estetik bir görünüme olanak sağlıyor.

Bahar mevsimi, yenilenme hissini de yanında taşıyor. Porland’ın her sofraya hitap eden Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları baharın ikonik desenlerini hayatlarımıza taşıyor.

Dekoratif sembollerin yansıdığı zarif sofralar

Japon sanatından esinlenen Vaso Piccolo koleksiyonu, çiçekli vazo desenleriyle doğanın büyülü güzelliğini sofralarla buluşturuyor. Art Nouveau akımının çizgileriyle oluşturulan Vaso Piccolo koleksiyonu, dekoratif sembollerle zerafeti sofralara taşıyor.  

Renk ve desenlerle abartıdan uzak bir iddia…

Hem modunu yükseltmek hem de değişim hissini yaşamak için sofrasına canlı dokunuşlar eklemek isteyen kişilere hitap eden Mirroring kelebek deseni, pembe ve yeşil renk uyumuyla abartıdan uzak bir iddia yaratıyor. Masalar renkleniyor.

Peki  Porland’ın bu serilerinin fiyatları ne kadar? İşte Porland’ın fiyat listesi...


Geri Dön