05 / 05 / 2024

seranit lacoste

seranit lacoste

Armani, Lacoste ve Vakko gibi birçok firmaya özel seri karo üreten Seranit, bunların formüllerini saklıyor. Gelecekte aynı ürünü isteyen firma için ilkinin aynısı üretiliyor..

Lacoste sezon finalini yüzde 25 artı sepette yüzde 10 indirimle yapıyor. İşte 29 Eylül 2022 Lacoste Fiyat Listesi!

Lacoste online satış mağazası üzerinde sezona yakışır bir finalle indirim kampanyası başlatıyor. Kampanya dahilinde seçili ürünler yüzde 25 indirimli. Üstelik kasada ektra yüzde 10 daha indirim uygulanıyor. İşte Lacoste fiyat listesi 

Lacoste’dan giyim ve aksesuar ürünlerinde indirim fırsatı! 20 Eylül 2022 Lacoste fiyat listesi

Fransa’nın en önemli giyim ve aksesuar markalarından biri olan Lacoste online mağazasından alışveriş yapanlara özel giyim ve aksesuar ürünlerinde yüzde 25’e varan indirim kampanyası uyguluyor. 

A101 lüks marka saatleri satışa çıkardı! Michael Kors, Guess, Armani, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lüks markalar artık BİM'de! Tommy Hilfiger, Fossil, Lacoste, Michael Kors, Guess... 5 Eylül 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM mobil uygulaması üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçıran bin pişman! Peki, BİM'de satılan lüks marka saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Saat&Saat'te okula dönüş başladı! Lüks marka saatlerde inanılmaz fırsat! Lacoste, Adidas... 5 Eylül 2022 fiyat listesi!

Okulların açılmasına sayılı günler kala hazırlık telaşı başladı bile. Türkiye'nin önde gelen saat satıcılarından olan Saat&Saat'te okul öncesi lüks marka saatlerde inanaılmaz fırsatları başlattı! Peki, Saat&Saat'te satışa sunulan kampanyalı saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat liste

BİM'de lüks saatler satışta! Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess... 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

BİM, bu sefer de Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess gibi lüks markalara ait akıllı saatleri satışa çıkardı! Fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de satılan saatlerin fiyatları ne kadar? Michael Kors, Lacoste, Guess 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'de Lacoste tişörtler uygun fiyatıyla satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101'de Lacoste erkek tişörtler uygun fiyatla, online'a özel satışa sunuldu. Gri ve beyaz olarak 2 farklı renkle satışa sunulan Lacoste tişörtlerin gri rengine ait tüm bedenler tükendi. Peki A101'de Lacoste erkek tişört kaç lira? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'dan 11.7 milyon adet pay aldı!

Seranit Granit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş , Sinpaş Gayrimenkul Yartırım Ortaklığı'ndan toplam 9 milyon 43 bin 213 TL bedelle 11 milyon 744 bin 433 adet pay satın aldı.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

seranit lacoste Haberi

seranit lacoste

Gelişen gayrimenkul sektörüne paralel olarak büyüyen inşaat ve yapı malzemeleri pazarı da her geçen gün genişliyor. Porselen pazarının yüzde 70’lik kısmını ellerinde tuttuklarını belirten Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, her yeni inşaat yatırımının kendilerine daha iyi adımlar attırdığını söyledi.


Pek çok üst segment projenin müşterileri olduğunu belirten Baba, “Alıcı anlamında baktığımız zaman Türkiye’de bir farkındalık oluştu. Ev ve ofis tasarlanırken kullanıcı tasarıma dahil olmak istiyor, bu bizim için çağın en önemli adımı. Kullanıcı orayı kişiselleştirmek istiyor. Daha doğal ve naturel desenler isteniyor. Ahşap, tekstil dokular geldi, son kullanıcı deri, keten gibi kumaşları da görmek istiyor” dedi.


Başkası için üretilmiyor

Baba, yaptıkları çalışmaların dışında kişiye, projeye özel ürün tasarlama anlamında da önemli işler yaptıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Proje...