02 / 05 / 2024

Seranit Porselen gusto

Seranit Porselen gusto

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

Güral Porselen'den sofraları aydınlatan Güral Home tencere seti!

Sofra sanatında Türkiye’nin öncü firmalarından Güral Porselen, Güral Home seramik tencere setleriyle mutfağınızı aydınlatacak. 7 parçadan oluşan seride 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Seranit Grup ihracat pazarını genişletecek!

Yılın ilk çeyreğinde, belirlemiş olduğu ciro hedefininin yüzde 15 üzerine çıkan Seranit Grup, yeni dönemde ihracat pazarlarını genişletme kararı aldı.

Seranit Grup ve Aquanit’in kalitesi tescillendi!

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştiren Seranit Grup, yeni ürünü ile A’ Design Award yarışmasında Silver ödülünü kazandı.

Seranit Grup Aquanit'i tanıttı!

UNICERA Fuarı’nda ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini Yap” mesajı ile karşılayan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştığı dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sundu.

Seranit Grup UNICERA Fuarı'na damga vuracak!

Seranit Grup, zengin ve şık ürün portfoyü ile 23 – 27 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Seranit UNICERA, porselen dış karosu Aquanit'i geliştirdi!

UNICERA Fuarı’nda bu yıl fuar boyunca ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini yap” mesajı ile karşılayacak olan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştıkları Türkiye’nin ilk porselen duş karosu olan Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sunaca

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Seranit Porselen gusto Haberi

Seranit Porselen gusto

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. 


Doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu mekanlara taşımaya devam eden Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu. 


Özel renkleri, toprak tonlu damarları ile her mekâna kolaylıkla uyum sağlayan Gusto, lappato ve full lappato seçenekleriyle doğal taş deseni arayanlar için eşsiz bir seçenek...