20 / 07 / 2024

Seranit Wornwood koleksiyonu

Seranit Wornwood koleksiyonu

Şık tasarımlarıyla göz dolduran Seranit’in rahat, yalın ve şeffaf bir hayat arayışıyla ortaya çıkan karoları beton ve ahşap gibi doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu evlere yansıtıyor...

kibrID MATERIAL'den KAZA Concrete Penta koleksiyonu!

kibrID MATERIAL, Türkiye’de temsil ettiği KAZA Concrete ile duvarlara sanatsal çözümler sunuyor. KAZA Concrete Penta koleksiyonu, İtalyan tasarımcı Cristina Vezzini’nin doğasına hayran olduğu geometrik şekillerden oluşuyor.

Seranit Porselen ürünleriyle farklılık yaratıyor!

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'daki payını yüzde 1,22'ye çıkardı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş. tarafından 1.000.000 adet alış işlemi gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'daki payını yüzde 1'e çıkardı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ.'nin 338.257 adet alış işlemi gerçekleştirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

Seranit Granit Seramik, 1.150.000 adet Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ. tarafından 1.150.000 adet şirket hissesi alış işlemi gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi.

Seranit Granit, 315.990 adet Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ.'nin 315.990 adet şirket hissesi aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Tureks Stone'dan ev ve ofislere yeni Elevations koleksiyonu!

Doğal taş ürünleriyle dünyada trend yaratan marka olarak öne çıkan Tureks Stone, ev ve ofis yaşamına derinlik kazandıran ve dört çeşit doğal renk seçeneği olan Elevations koleksiyonu ile mekanlara farklı bir cazibe kazandırıyor.

Seranit Granit, Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş.'nin 1.000.000 adet alış işlemi gerçekleştirdiğini KAP'a bildirdi.

Seranit Granit, 510.000 adet Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş.'nin 510.000 adet alış işlemi gerçekleştirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seranit Granit Seramik, Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş. 500.000 adet alış işlemi yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seranit Granit Seramik, 500.000 adet Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., grup şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ.'nin 500.000 adet alış işlemi gerçekleştirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Mosa'nın Exterior Flooring koleksiyonu zeminlere karakter kazandırıyor!

kibrID MATERIAL tarafından Türkiye’de temsilciği yapılan Hollandalı Mosa firmasının Exterior Flooring koleksiyonu, dış mekan zeminlerine karakter kazandırıyor.

Seranit Wornwood koleksiyonu Haberi

Seranit Wornwood koleksiyonu

Wooden serisinin patine ahşap görünümlü karosu Wornwood, dekorasyonda ‘kır evi’ tarzını tercih edenlerin ilk tercihi olacak.


Ahşabın rahatlatan doğal dokusunu evlere taşıyan yeni seri Wooden’ın en dikkat çekici modellerinden biri eskitme görünümlü Worn Wood. Patine edilmiş ahşap görüntüsüne sahip porselen karo doğallık, sıcaklık ve samimiyet etkisi veren pastel renkleriyle dikkat çekiyor. Göz alıcı tasarımıyla mekana tarz katan model, doğal ve yalın görüntüsüyle evinde ahşap dekorasyon tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.


Eskitme görünümüyle son dönemin dikkat çekici dekorasyon anlayışı olan provence akımını da çarpıcı bir biçimde gözler önüne seren Worn Wood klasik ‘kır evi’ tarzını kusursuz bir biçimde yansıtıyor.


Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit, yeni serisi Wooden ile doğal ahşap görünümünü en gerçekçi şekilde yansıtıyor. Tarzıyla beğeni toplayan porselen...