04 / 05 / 2024

serap mutlu kimdir

serap mutlu kimdir

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehveş Şentürk ve Serap Mutlu ortaklığında kuruldu.

Serap Timur kimdir?

İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü Serap Timur kimdir? Serap Timur, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Serap Timur'un biyografisi...

Mihre Mutlu kimdir?

2016'da Mars Cinema Group bünyesinde mimarlık yapan Mimar Mihre Mutlu, şuanda freelance çalışıyor. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mutlu başka hangi işlerde görev aldı?

Hanifi Mutlu kimdir?

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu oldu. Peki, Hanifi Mutlu kimdir?

Serap Yanar kimdir?

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Mezunu Serap Yanar kimdir? Peki, Peyzaj Mimarı Serap Yanar kimdir? Serap Yanar, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Serap Yanar..

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

Merkez Valisi kimdir, kaç Merkez Valisi var?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile 7 ilin valisi, Merkez Valisi olarak atandı. Peki Merkez Valisi kimdir? Merkez Valileri ne iş yapar? Kaç merkez valisi var? Merkez Valisi nedir? Merkez Valileri kimler? İşte cevaplar...

Hüseyin Avni Mutlu kimdir?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kimdir? İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Avni Mutlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Cemal Mutlu kimdir?

Mimar Cemal Mutlu kimdir? Mimar Cemal Mutlu bugüne kadar hangi projelere imza attı? Cemal Mutlu, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Cemal Mutlu'nun biyografisi...

Mutlu Çilingiroğlu kimdir?

Mimar Mutlu Çilingiroğlu, Mimar Adnan Kazmaoğlu ile kurduğu MİAR Mimarlık’ı 1999’dan beri tek başına yöneten mimardır. Çilingiroğlu, 7000 A, Doğuş Power Center, Antrium, Sky Residence projelerini tasarladı. Peki Mutlu Çilingiroğlu kimdir? İşte biyografisi

Mutlu Çilingiroğlu kimdir?

Mimar Adnan Kazmaoğlu ile kurduğu MİAR Mimarlık’ı 1999’dan beri tek başına yöneten mimar Mutlu Çilingiroğlu kimdir? Mutlu Çilingiroğlu hangi projelere imza attı? İşte Mutlu Çilingiroğlu'nun biyografisi...

Aykut Mutlu kimdir?

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

serap mutlu kimdir Haberi

serap mutlu kimdir

Vestel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Aşağıdaki açıklamamız Sermaye Piyasası Kurulu'nun 3 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren II-17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesine uyum kapsamında yapılmaktadır.


Şirketimizin mali işlerden sorumlu İcra Kurulu üyesine bağlı olarak faaliyet gösteren Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün birim yöneticisi Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı (lisans no 201618) ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı'na (lisans no 700906)  sahip Sn. Serap Mutlu'dur. 


22.04.2014 tarihli özel durum açıklamamızda belirtildiği üzere Sn. Serap Mutlu Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 22.04.2014 tarihli toplantısında Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atanmıştır.


Yatırımcı İlişkileri Bölümü birim yöneticisinin iletişim bilgileri aşağıda sunulmaktadır;

Serap Mutlu

Telefon: 212 2822810

E-posta:...