04 / 05 / 2024

serbest bölge nedir

serbest bölge nedir

460 gökdelenden meydana gelecek olan Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda kurulacak. Çalışmaların henüz başlamadığı Yeni Şehir projesinde ayrıca birçok ülkenin serbest bölgesi de bulunacak.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Karaman'da serbest bölge için arsa devir teslimi yapıldı!

Karaman’da serbest bölge için başlatılan çalışmalar kapsamında hazineye ait olan arsa, belediyeye devredildi.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Mersin Serbest Bölge'ye 350 dönüm!

Ekim Ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Serbest Bölgenin genişlemesiyle ilgili teklif görüşülecek ve Serbest Bölge'nin doğusunda kalan arazinin 350 dönümü verilecek.

Adnan Yıldırım: 4. serbest bölge arayışındayız!

İzmir Ticaret Borsası Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada; "Yeni serbest bölge arayışlarımız da var. İzmir'de serbest bölgeler kenti olsun." dedi

Serbest bölge arazilerinin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek!

Ekonomi Bakanı Elitaş, Serbest Bölgeler Kanunu, Emlak Vergisi ve Katma Değer Vergisi kanunlarında değişiklik yapılmasını öngördüklerini belirterek, "Serbest bölge arazilerine ilişkin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek" dedi.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

serbest bölge nedir Haberi

serbest bölge nedir

Yenişehir'de serbest bölge olacak mı sorusundan önce projeden bahsedelim. 453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yenişehir projesinde 2.4 milyon kişi yaşayacak. 


50 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilecek projede 167 milyon metrekare imar parsel alanı, 146 metrekare yeşil alan, 108 milyon metrekare yollar ile 78 milyon metrekare havalimanı olacak. 


Projede 460 gökdelen, apartmanlar, 10 köprü, teras evler, villalar, 210 bin araçlık otopark, marinalar, otel, kültür merkezi ve 8 şeritli yollar yer alacak. 


 Yenişehir'de serbest bölge olacak mı?

 Yenişehir'de serbest bölge olacak mı sorusunun yanıtı evet olarak belirlendi. Projedeki serbest bölgeler Kanal İstanbul'daki haliçlerin birinde olacak. 


Serbest bölgeler Türkiye, Almanya, Amerika, Japonya, Çin, Hindistan, Fransa, Tayland, İtalya, Brezilya, İran, İspanya ve başka ülkelerin karakteristik mimarisini temsil eden yapılar inşa edilecek. Altlarda restoranlar ve üstlerde ise...