15 / 05 / 2024

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarına, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyacak Serbest Geçiş Sistemi kurulacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Otoyollarda 'serbest geçiş dönemi' başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20'sinin Serbest Geçiş Sistemi'ne dönüştürüldüğünü açıkladı. 

Bu habere dikkat! Otoban geçiş cezalarında yeni dönem başladı

Otobanlarda ücret ödemeden geçiş yapan kullanıcılara verilen para cezaları için kademe belirlendi.

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Mahmutbey’de serbest geçiş çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

3. köprü geçiş ücretleri neden yüksek?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Köprü geçiş ücretleriyle ilgili: "Köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz, bunun bir maliyeti var. Bu maliyet de köprüyü kullanan araçlardan ücret almak suretiyle karşılanacak" dedi.

Körfez Köprüsü'nde geçiş ücretleri belirlendi!

İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3,5 saate indirmesi beklenen Körfez Geçis Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşılırken, İstanbul'dan İzmir'e daha erken gitmek isteyenlerin ödeyeceği ücret de belli oldu.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanacaklar dikkat!

İstanbul'da 2. köprü yolunu kullanacaklar dikkat! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları sürüyor.

FSM Köprüsü'nde 4 gişe çalışma nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, OGS ve HGS Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01.00 itibariyle başladı.

FSM'de 4 gişe kaldırılıyor!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi'nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01:00 itibariyle başladı.

FSM'de çalışmalar başladı!

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01:00 itibariyle başladı.

FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak!

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak.FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak.

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi Haberi

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarına, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyacak Serbest Geçiş Sistemi kurulacak. Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde kolaylık sağlayacak Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi'nin kurulması için 10 Eylül'de ihale yaptı. İhaleyi, 5.4 milyon lira teklifle kazanan Aselsan ile sözleşme imzalandı. Serbest Geçiş Sistemi, ocakta kullanılmaya başlanacak. Sistem, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyabilecek. 


Sabah...