14 / 05 / 2024

Serdal Kuyucuoğlu biyografi

Serdal Kuyucuoğlu biyografi

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Serdal Kuyucuoğlu kimdir? Serdal Kuyucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serdal Kuyucuoğlu...

Mersin'deki 2B arazileri meclis gündeminde!

Mersin'deki 2B arazileri meclis gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Veraset ve intikal işlemlerine yapılacak yeni düzenlemeler mecliste!

Veraset ve intikal işlemlerinin kolaylaştırılması için yapılacak işlemlere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, konuyu meclis gündemine taşıdı..

Kentsel dönüşüme gelen şikayetler meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, kentsel dönüşüm uygulamalarına ve vatandaşlardan gelen şikayetleri meclis gündemine taşıdı..

Yap işlet devret usulüyle yapılan projelerin maliyetleri mecliste!

Yap işlet devret usulüyle yapılan bazı projelerin maliyetlerine ilişkin soru önergesi hazırlandı. Konu ile ilgili önerge hazırlayan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu sorularını Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

El konulan 5 bin 401 FETÖ tapusu meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, FETÖ ile bağlantılı kuruluşlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Mersin kalker ocağı için ÇED süreci yürütüldü mü?

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu Mersin'e kalker ocağı inşa edilmesine yönelik projenin ÇED raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Sarı'ya iletti.

Cengiz İnşaat ile Rasatom ortak mı?

BMM’de nükleer santrallerle ilgili konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Kuyucuoğlu, Akkuyu’da yapımı süren nükleer santralin yapımını üstlenen Rus şirketin ortağının Cengiz İnşaat olduğunu söyledi.

Tarsus'a OSB kurulacak mı?

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Tarsus'a organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağı ile ilgili soruları meclise taşıdı. Kuyucuoğlu, dün TBMM Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu..

Serdal Kuyucuoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Serdal Kuyucuoğlu kimdir? Serdal Kuyucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serdal Kuyucuoğlu...

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Kuyucuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuyucuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmiye Işıklı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Beşiktaş, Tepecik Yolu İncesu Sokak, Derya Sitesi, B2 Blok'ta kuruldu.

Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir?

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir? Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kasım Fikret Dayıoğlu ne zamandan beri görev alıyor? İşte Kasım Fikret Dayıoğlu'nun biyografi...

İnşaat mühendisi Serdal Zaimoğlu vefat etti!

Evyap Şirketler Topluluğu'nun çalışanlarından inşaat mühendisi Serdal Zaimoğlu vefat etti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazından sonra Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak, Topkapı Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek

Serdal Kuyucuoğlu biyografi Haberi

Serdal Kuyucuoğlu biyografi

Serdal Kuyucuoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Serdal Kuyucuoğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"Tarsus doğumluyum. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) lisans mezunuyum. Akademik kariyerim için yine aynı üniversitede yüksek yaptım. İnşaat yüksek mühendisi ve ulaştırma uzmanıyım. 


Bir yıla yakın dil eğitimim için Almanya’da bulundum. İngilizce ve Almanca biliyorum. Okul sonrası Mersin’e geldim. Serbest mühendis olarak çalıştım. Devletle işim olmadı.  Sürekli özel çalıştım. 


Öğrencilik dönemimde zap suyunda köprü yapmayla devam eden, Mersin’e geldikten sonra da kent konseyi genel sekreterliği Mersin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO)’da 9 yıl yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptım.


Şuanda da yardım ve iyilik vakfı yönetim kurulu...