12 / 05 / 2024

Serdal yay kimdir

Serdal yay kimdir

Mardin iş adamı Sadık Yay adına evlatları tarafından yaptırılan cami ilk Cuma namazı ile hizmete girdi. 10 milyar TL'ye mal olan cami, Sadık Yay'ın oğulları inşaat mühendisi Serdal ve mimar Erdal Yay'ın tasarımlan ile tamamı taştan inşa edildi...

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Serdal Adalı kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş'ın başkanlığına yeniden aday olan Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı ne iş yapar? Serdal Adalı'nın şirketleri neler? İşte tüm detaylar...

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Zülkif Dağlı kimdir?

Zülkif Dağlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valiliğine atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Zülkif Dağlı kimdir?

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Ömer Doğanay kimdir?

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Cenk Alper kimdir?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti. Peki, Cenk Alper kimdir? Cenk Alper, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cenk Alper..

Ahmet Okur kimdir?

Eski Osmangazi Kaymakamı Ahmet Okur, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Uşak Valiliğine atandı. Peki, Yeni Uşak Valisi Ahmet Okur kimdir? Ahmet Okur, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Mehmet Şahkulubey kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı görevinde olan Mehmet Şahkulubey 21 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile tekrar Yüksek Fen Kurulu Başkanlığına atandı. Peki, Mehmet Şahkulubey kimdir?

Reha Metin Alkan kimdir?

İnşaat Fakültesi mezunu Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Hitit Üniversitesi rektörlüğüne yeniden atandı. Peki, Prof. Dr. Reha Metin Alkan kimdir?

Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile yeniden Adıyaman Üniversite Rektörlüğüne atandı. Peki, Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Serdal yay kimdir Haberi

Serdal yay kimdir

Mardin iş adamı Sadık Yay adına evlatları tarafından yaptırılan cami ilk Cuma namazı ile hizmete girdi. 10 milyar TL'ye mal olan cami, Sadık Yay'ın oğulları inşaat mühendisi Serdal ve mimar Erdal Yay'ın tasarımlan ile tamamı taştan inşa edildi. Mardin ve ilçelerindeki taş yapılarda kullanılan figür ve nakışlı işlemeler incelenerek caminin duvarlarına yansıtıldı. 


Özellikle mimar Lole'nin yaptığı muhteşem tarihi yapıdardan faydalanıldığı belirtildi. İş adamı Sadık Yay'ın evlatları Serdal ve Erdal, büyük özveri ve gayretle Mardinliler'in hizmetine sundukları cami ile ilgili olarak şunları söylediler: "Bir taşın nakışı tam bir gün zaman alabiliyordu. 4 yıl süren sonucu babamızın adını taşıyan cami kaplama değil blok şeklinde yapıldı. Yani hiçbir bölümünde kaplama yoktur. Bu caminin taş işçiliği ve süslemesi çok orijinal ve titizlikle yapıldı." Bir...