29 / 07 / 2024

Serdar Bacaksız

Serdar Bacaksız

İstanbul’a yapılacak yeni havalimanının yanındaki büyük çöp toplama ve geri dönüşüm alanının bölgeden kaldırılması için havalimanı yönetimi ve belediye arasında görüşmeler hızlandı. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

Otomobil almayı düşünenler dikkat! 2023'ü beklerseniz 106 bin lira avantaj sağlarsınız!

Otomobilin yatırım aracı haline gelmesiyle KOBİ'ler başta olmak üzere şirketlerin otomobil alımları arttı. SMM Serdar Karakuş, otomobil satın almayı düşünenlere önemli bir uyarıda bulunda. Otomobil alımını 2022 sonunda değil de 2023 yılında yaparsanız avantaj sağlayacaksınız. İşte sebebi...

İnfo İstanbul Copy Kırtasiye Limited Şirketi kuruldu!

İnfo İstanbul Copy Kırtasiye Limited Şirketi Fatih’te   10 bin TL sermaye bedeli  ile Enes Can Kara Serdar Akyüz Tarafından  kuruldu.

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Eken ve Sevde Bacaksız ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, ortaklarını dava etti!

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili, ABD’de peş peşe yaptığı gayrimenkul alımları ile adından dünya çapında söz ettiriyor. Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo'yu usulsüz harcamaları nedeniyle dava etti.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Zekiye Bacaksız: Şehir hastanelerini hemen kamulaştırın!

Genel Sağlık-İş Başkanı Zekiye Bacaksız Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaparak, hizmete açılan 10 şehir hastanesinin bakanlığa devredilmesini talep etti.

Serdar Akyüz, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Serdar Akyüz görevinden istifa etti...

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi  bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Serdar İnanöz tarafından kuruldu. 

Demir Yıldız Metal Analiz Ekipmanları İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Yıldız Metal Analiz Ekipmanları İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yıldız tarafından kuruldu. 

Serdar Akyüz Avrasya GYO Genel Müdürü oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Serdar Akyüz oldu.

Serdar Bacaksız Haberi

Serdar Bacaksız


İstanbul’a yapılacak yeni havalimanının yanındaki büyük çöp toplama ve geri dönüşüm alanının bölgeden kaldırılması için havalimanı yönetimi ve belediye arasında görüşmeler hızlandı. Martılar için ‘çekim merkezi’ olan alan kalkınca kuşların zarar görmeleri de engellenecek.


Yeni havalimanının yer aldığı İstanbul’un Avrupa yakasında, Karadeniz kıyısındaki Tayakadın ile Akpınar köyleri arasındaki alanda yüzlerce iş makinesi ile binlerce çalışan son hızla çalışmalarını sürdürüyor. Havalimanı yapım aşamasında dile getirilen kaygılar arasında yer alan ‘çöp toplama’ alanı ise çözüme kavuşmak üzere. 


Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız, havalimanının yakınında yer alan çöp atım ve geri dönüşüm alanının bölgeden taşınmasıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle görüşme halinde olduklarını söyledi. 


Bacaksız, aynı zamanda çöplerin toplandığı alanın martılar için çekim merkezi olduğuna dikkat çekerek, “Burası başta martılar olmak üzere kuşlar için...