27 / 05 / 2024

Serdar Denktaş istifa

Serdar Denktaş istifa

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bir basın toplantısında istifasıyla sonuçlanan süreci ve yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Serdar Denktaş'tan Rauf Denktaş Üniversitesi'ne kiralanan araziler hakkında açıklama!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bir basın toplantısında istifasıyla sonuçlanan süreci ve yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Serdar Akyüz, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Serdar Akyüz görevinden istifa etti...

Serdar Denktaş: Emlak vergilerini yeniden planladık!

Daha kaliteli, daha refah ve daha güçlü bir yönetim için kamu reformunun yapılmasının şart olduğunu söyleyen DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “Emlak vergileriyle ilgili yeni planlamada sona yaklaştık” dedi.

Boğaz bölgesindeki inşaat sınırlamasının kaldırılması istendi!

Boğaz ve Dikmen Emirname Komitesi, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret ederek, bölgedeki inşaatlara uygulanan sınırlamaların kaldırılmasını istedi.

Kıbrıslı müteahhitlere müjde!

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, müteahhitlerin alacaklarının kısa süre içerisinde ödeneceğini açıkladı. Denktaş yazılı açıklamasında, "Çok kısa bir süre içerisinde müteahhitlerin gecikmiş alacakları ödenecektir" dedi.

Kuzey Kıbrıs'ta entelektüel turizm geliştirilecek!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, "yavru vatan Kıbrıs'ta" entelektüel turizmi geliştirmek istediklerini söyledi.

Türkiye'den KKTC’ye turizm alanında destek!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve beraberindeki heyetle Bakanlıkta bir araya geldi..

Kenan Sofuoğlu: KKTC'ye pist yapılırsa spor turizmine büyük katkısı olur!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Dünya Şampiyonu Türkiyeli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yetkililerini kabul etti...

Serdar İnan: Terrace Plus 'ta iç mekanlarda da estetiği koruduk!

İnanlar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Zekariyaköy'de inşa ettikleri Terrace Plus 'ta iç mekanlarda da estetiği koruduklarını söyledi. Kullanılan tüm ürünler özel olarak tasarlandı

Erdoğan Bayraktar istifa etmedi mi?

10 bakan değişikliği yapılırken kabinede 9 yeni isim yer aldı. Yeni isimler bugün Resmi Gazete'de de yer aldı. Ancak Resmi Gazete'deki açıklamaya göre Erdoğan Bayraktar istifa etmemiş, görevden alınmış.

Erdoğan Bayraktar istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa etti. Bayraktar, milletvekilliği ve bakanlıktan istifa ettiğini açıklayarak, 'Soruşturma dosyasındaki imar planları Başbakan'ın onayı ile yapılmıştır' dedi...

Serdar Kalaycı: Kentsel dönüşüm alanında 4,5 yılda 6 bin 500 adet konut başlattık!

MERAM Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Kentsel dönüşüm alanında 4,5 yılda 6 bin 500 adet konut başlattık. Bunların 3'te biri de teslim aşamasına geldi. Bu alanda yaptığımız çalışmalardan dolayı ödül de aldık" diye konuştu...

Serdar İnan: Teknoloji ve doğanın benzersiz uyumunu İstanbul'a getirdik!

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de projelendirdiği Terrace Plus, Terrace Vadi, Terrace Doğa'da alıcılara farklı alternatifler sunmak için kolları sıvadı. Serdar İnan, Terrace Plus'ın futuristik çizgileri bugünden hissettirdiklerini söyledi...

Serdar Denktaş istifa Haberi

Serdar Denktaş istifa

Kuzey Kıbrıs Türk Cunhuriyeti eski Maliye Bakanı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, partisinin binasında bir basın toplantısı düzenledi.Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde, Denktaş, KKTC hükümetinin, koalisyon ortağının kendisine yönelik haksız suçlamaları nedeniyle çöktüğünü belirtti. Kendisinin maliye bakanı olmasından önce yapılmış bir müracaatı yasal yetkisini kullarak sonuçlandırdığını söyleyen Denktaş, istifasıyla sonuçlanan süreci değerlendirdi.

Denktaş, Maliye Bakanı olarak Rauf Denktaş Üniversitesine hazine arazilerinin kiralanmasının İhale Yasası'na aykırı olduğu gerekçesiyle kendisini suçlayan koalisyon ortağı eski Başbakan Yardımcısı ve Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay'ı suçladı. Denktaş, Rauf Denktaş Üniversitesi"nin Lefkoşa'da sur içindeki arazilerini, kira ve satın alma yoluyla büyük bir kampüs haline getirmeyi amaçladığını ancak bu girişimin, koalisyon ortaklarınca yavaşlatıldığını söyledi.

Yasal yetkisini kullandığını vurgulayan Denktaş, "Maliye Bakanı olarak, ilgili yasanın bana...