13 / 05 / 2024

Serdar Erebçim

Serdar Erebçim

Monotasarım Mimarlık İnşaat Promosyon Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serdar Erebçim ve Nurhan Sinan Çuhacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Set Bilişim Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Set Bilişim Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Oktar, ve Muhammet Enes Usta tarafından kuruldu.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi bugün ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Pendik 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Pendik 2 Şubesi bugün Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Serdar Erebçim Haberi

Serdar Erebçim

Monotasarım Mimarlık İnşaat Promosyon Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serdar Erebçim ve Nurhan Sinan Çuhacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak Polat Apartmanı'nda kuruldu. 


Monotasarım Mimarlık İnşaat Promosyon Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...