06 / 05 / 2024

Serdar Karaömeroğlu ahşap ev

Serdar Karaömeroğlu ahşap ev

Rize'de yaşayan Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına iki katlı ahşap ev inşa etti.

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Neli İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neli İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Nalan Nizamoğlu tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Serdar Gül tarafından açıldı.

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

Sivas'ta inşa edilen ahşap evlere sipariş yağıyor!

Sivas'ta TCDD emeklisi 65 yaşındaki Namoğlu torunları için inşa ettiği ahşap evlere, Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alıyor. 

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aldemir ve Mustafa Yiğitoğlu ortaklığında kuruldu.

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Bardo, İsmail Özözen ve Serdar Gül ortaklığında kuruldu.

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sinan Övün., Bilgin Türkoğlu ve Yusuf Güzel imzasıyla kuruldu.

Ordu'daki ahşap camiler korunarak geleceğe taşınacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kültür mirası olan ahşap camilerin, ilgili kurumlarca koruma altına alınmak suretiyle yaşatılacağını ve geleceğe taşınacağını söyledi.

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kamiloğlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi 'nde kuruldu.

Samsun Kavak'taki ahşap evler 2016'da restore edilecek!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Ahşap evler restore edilerek güzel bir görünüme kavuşturulacak" dedi.Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, Yenicami Mahallesi'nde bulunan ahşap evlerin restore edileceğini söyledi.

Serdar Karaömeroğlu ahşap ev Haberi

Serdar Karaömeroğlu ahşap ev

Rize merkez ilçeye bağlı Küçükköy'de yaşayan Serdar Karaömeroğlu, yapamayacağını iddia eden kuzenine inat, bir ceviz ağacının üzerine iki katlı ahşap ev yaptı.


Karaömeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bahçesindeki yaşlı ceviz ağacının meyve vermediğini ve bahçeyi kapattığını belirtti.


Ağacı kesmeye gönlünün el vermediğini, bunun üzerine ağacın 4 metrenin üzerinde kalan kısmını amcasının oğlu Soner Karaömeroğlu ile kestiklerini anlatan Karaömeroğlu, bu sırada aklına ağacın üzerine ev yapma fikrinin geldiğini ve bunu kuzeniyle paylaştığını söyledi.


Kuzeniyle "olur olmaz" tartışmasına girdiklerini dile getiren Karaömeroğlu, "Tartışmanın ardından Soner, 'Sen evi yap, çatısını da ben yapacağım' dedi" ifadesini kullandı.


İlk olarak evi nasıl yapabileceğini planladığını anlatan Karaömeroğlu, şunları söyledi:


"Sanayi sitesinde ağacın gövdesine sarmak üzere demirden kelepçe yaptırdım, bunu ağaca geçirdim. Üzerine 2,5 metre genişliğinde demir taban yaptırdım. Bu tabanın...