04 / 05 / 2024

Serdar Mahallesi

Serdar Mahallesi

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.

İzmit'te üst yapı çalışmaları sürüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Serdar Mahallesi’ne beton yol, Veliahmet’e de merdiven yapıldı.

İzmit Serdar Mahallesi Kültür Merkezi 4,6 milyona mal olacak!

İzmit Belediyesi’nin kültür merkezlerine bir yenisi daha ekleniyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz Kasım ayında ihalesi yapılan Serdar Mahallesi Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Kocaeli Şehit Polis Serdar Gökbayrak Okulu Eylül'de açılacak!

Kocaeli Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde yeni yaptırılan İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Polis Serdar Gökbayrak isimi verildi. Mahallede ilk İmam Hatip Ortaokulu olan okul Eylül'de hizmete açılacak.

Kocaeli yeni belediye binasında geri sayım başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje büyük oranda tamamlandı

Başiskele Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası neredeyse tamamlandı. Belediye hizmet binası Serdar Mahallesi'nde 10 dönümlük alan üzerine bodrum, zemin ve 2 kat olarak inşa edildi.

İzmit Belediyesi'nden arsa satışı!

İzmit Belediyesi Serdar Mahallesi Radar Yolu’ndaki arsayı ihale yoluyla sattı. Emine Zeybek Başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde gerçekleşen ihaleye tek kişi katıldı.

Başiskele Kent Meydanı ortaya çıkıyor!

aşiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Başiskele Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılan kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak.

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi, Serdar Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Ekim'de Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

İzmit Serdar Mahallesi sakinlerine tapu müjdesi!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar Mahallesi’nde yapılan şuyulandırma çalışmasını tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından 157 hak sahibinin tapuları da hazırlandı.

Serdar Mahallesi Haberi

Serdar Mahallesi

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Düzenlenen törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Serdar ve Yenidoğan Mahalleleri sakinleri katıldı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.




KO-MEK HAYATA AÇILAN BİR KAPI


Protokol konuşmaları öncesi Serdar Bilgievi öğrencisi Hamza Yalın ve KO-MEK kursiyeri Emine Salman duygularını paylaştı. Körfez Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Hamza Yalın yaptığı konuşmada Serdar Bilgievi’nde aldığı eğitim sayesinde derslerinde başarılı olduğunu ifade ederek Bilgievi öğretmenlerine ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kanser hastalığı sürecinde KO-MEK’te aldığı kurslarla stresle başa çıktığını...