05 / 05 / 2024

Serdar Sak

Serdar Sak

Nesko İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi, Serdar Sak, Nuri Han Amuce tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Libadiye Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Serdar Yereli Spor Salonu, kentsel dönüşüm kapsamına alındı!

Bakanlar Kurulu, İzmir Buca Serdar Yereli Spor Salonu'nun bulunduğu alanın Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'ne olan tahsisini kaldırılarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na tahsisine karar verdi. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Serdar İnan: Yabancılar ev almak için İstanbul'a akın ediyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, " Türkiye'nin enerjisi yok, Teknolojisi yok petrolü yok, markaları yok, patentleri yok. Ama güçlü gayrimenkul sektörü var" dedi.

Serdar İnan: Ürettiğimiz 100 konutun 35 tanesini yabancıya satıyoruz!

Ürettiğimiz 10 konutun 35 tanesini yabancıya satıyoruz inanlar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar inan, "Japonya, Çin, Hindistan ve Pakistan'dan yatırımcılar gelmeye başladı. Her 100 konuttan 35'ini yabancıya satıyoruz. Hedefimiz %50" dedi.

Serdar İnan: Her 100 konuttan 35’ini yabancıya satıyoruz!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, yabancı ilgisinin arttığını söyledi ve ekledi: Japonya, Çin, Hindistan ve Pakistan’dan yatırımcılar gelmeye başladı. Her 100 konuttan 35’ini yabancıya satıyoruz. Hedefimiz yüzde 50” dedi...

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgar enerjisinde 20 bin MW'lik güce ulaşmak mümkün!

Dünya’ya konuşan Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, mevcut koşullarda 2023 yılı için hedeflenen 20 bin MW’lık kurulu güce ulaşmanın mümkün olduğına dikkat çekiyor

Sakız heyeti İstanbul'a uçak seferi istedi!

Sakız heyeti İstanbul' a uçak seferi istedi. İzmir Ticaret Odası' nı ziyaret eden Sakız Ticaret Odası heyeti, ada ile İstanbul arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istedi.

Sırrı Sakık kimdir?

BDP Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık kimdir? Sırrı Sakık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? BDP'li Sırrı Sakık 1 Haziran 2014'te yenilenen belediye başkanlığı seçimini kazandı mı?

Mardin Müzesi ve Sakıp Sabancı Kent Müzesi'ni 6 bin 500 kişi ziyaret etti!

Mardin'de, müzeler, kenti ziyaret eden turistlerin ilk uğradığı yerlerin başında yer alıyor. Mardin Müzesi ve Sakıp Sabancı Kent Müzesi'ni geçen yıl 6 bin 500'ü yabancı, 140 bini yerli, toplam 146 bin 500 turist ziyaret etti..

Canpark AVM ücretsiz Serdar Ortaç konseri ne zaman?

Canpark AVM Serdar Ortaç konseri ne zaman düzenlenecek? Serdar Ortaç, Ümraniye Can Park AVM'de ne zaman konser verecek? Ücretsiz Serdar Ortaç konserini VIP izmemenin koşulu ne? İşte cevaplar...

Canpark AVM, Serdar Ortaç konseri ile açılış tekrarlıyor!

Canpark AVM ne zaman açıldı? Serdar Ortaç Canpark Alışveriş Merkezi açılış konseri ne zaman? Canpark AVM'de Serdar Ortaç konseri saat kaçta? Canpark AVM nerede? Canpark AVM'de sinema var mı? İşte cevaplar...

Serdar Çiftçi kimdir?

Serdar Çiftçi, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 23. sırada yer alıyor. Peki, vergi rekortmeni Serdar Çiftçi kimdir? İşte Serdar Çiftçi..

İsmail Gülle: Sakıp Ağa hayatta olsa SASA’yı satmazdı!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, SASA Polyester A.Ş.’nin satışı hakkında Sakıp Ağa hayatta olsaydı satmaz, sonuna kadar direnirdi, o tüm sektöre ilham verendi” dedi...

Serdar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Serdar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Yunus Emre Serdar, Enis Naci Serdar, Mahmut Serdar tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Üsküdar Eser Çarşısı'nda kuruldu.

Serdar Sak Haberi

Serdar Sak

Nesko İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi, Serdar Sak, Nuri Han Amuce tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Nesko İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu;  Dış ülkelerde ve Türkiyede yapılacak aşağıda gösterilen inşaat alt yapı,hafriyat,tesisat,montaj,yatırım,bayındırlık ve ulaştırma işlerini yapmak,yaptırmak,taahhüt ve ifa etmek.


Nesko İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Libadiye Caddesi, No:37 Kat:2...