22 / 07 / 2024

Serdar Şengüler

Serdar Şengüler

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Hikmet Polat, Serdar Güler, Levent Polat tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Konveks Tasarım Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konveks Tasarım Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güler tarafından kuruldu. 

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alaeddin Şengüler Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Erve Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erve Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alaeddin Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu.

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Alaeddin Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Doğal yaşam için yollara yeşil köprüler kuruldu!

çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, oto yolların yaban hayatının yoğun olduğu yerleri boydan boya kestiğini bu nedenle yollara 'yeşil köprü'ler kurduklarını söyledi

Adanus Park Konutları 'da 164 metrekare 3+1'ler 485 bin TL'ye!

Kartal 'da inşa edilen Adanus Park 'ta 164 metrekare 3+1'ler 485 bin TL'ye satılıyor. Proje çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor

Aslan Residence'ta satılık 1+1'ler 140 bin TL'ye!

E-5'e 50 metre, TEM otoyoluna ise 3 kilometre mesafede yükselen Aslan Residence'ta satılık 1+1'ler 140 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projenin mart sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Feriköy Rezidans Projesi'nde 303 bin TL'ye! 1+1'ler bitti!

Feriköy Rezidans Projesi'nde alanları 72 ile 92 metrekare arasında değişen 2+1'ler 303 bin TL'den başlayarak 387 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması, genç patronlarını arıyor!

ODTÜ Teknokent'in düzenlediği ve geleceğin patronlarına ofis açma ve toplamda 245 bin TL'lik sermaye desteği veren ''Yeni Fikirler Yeni İşler'' yarışması, bu yılın yeni patronlarını aramaya başladı  

Serdar Şengüler Haberi

Serdar Şengüler

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.


Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.Uçak,otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7.Her türlü hava, deniz,...