30 / 04 / 2024

Serdivan AVM kimin

Serdivan AVM kimin

Sakarya'daki Serdivan AVM'nin yüzde 56'lık hissesinin usulsüzlükle alındığı sebebiyle eski sahibine verilmesi yönünde alınan karar, Yargıtay tarafından bozuldu.

Yargıtay’dan 200 milyonluk Serdivan AVM kararı!

Sakarya'daki Serdivan AVM'nin yüzde 56'lık hissesinin usulsüzlükle alındığı sebebiyle eski sahibine verilmesi yönünde alınan karar, Yargıtay tarafından bozuldu.

Sakarya Serdivan AVM gerçek sahiplerine iade edildi!

Üç yıl süren yargılamanın ardından Ada-Yat Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Ticaret A.Ş.’nin kurucu ortağı Orhan Mersinoğlu, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak tescil edildi.

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılacak?

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz Serdivan’da yapımı devam eden Agora AVM inşaat alanını gezerek ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral’dan bilgi aldı.

Bimeks Sakarya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bimeks'in , Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Darty mağazasının dönüşümü ile birlikte Bimeks, Sakarya'da iki ayrı mağaza ile faaliyetlerini sürdürürken, Türkiye genelinde de 116 mağazaya ulaştı.

Bimeks 116'ncı mağazasını Sakarya Serdivan AVM'de açtı!

Bimeks'in Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde son durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Adapazarı Adalı Serdivan mahallesindeki AVM'nin ihalesi iptal edildi!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı' ndan bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Adapazarı Adalı Serdivan mahallesinde yer alan eğlence ve ticaret merkezi niteliğindeki binanın inşaat ihalesi iptal edildi...

Kanyon AVM'nin yüzde 50'si İş GYO'nun!

İstanbul Şişli'de bulunan Kanyon AVM ile ilgili merak edilenler arasında "Kanyon AVM kimin?" sorusu da yer alıyor. Bu sorusunun yanıtı ve Kanyon AVM hakkında diğer merak ettikleriniz için haberimizi inceleyebilirsiniz...

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

AVM'lerde en beğenilen perakende markalar araştırıldı!

AYD, GfK Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirdiği "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırması sonuçlandı

Serdivan AVM kimin Haberi

Serdivan AVM kimin

Sakarya'da değeri 200 milyon lira olan Serpan AVM'nin yüzde 56'lık hissesinin usulsüzlükle alındığı sebebiyle eski sahibine verilmesi yönünde alınan karar, Yargıtay tarafından bozuldu.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Serpan Alışveriş Merkezi, 2010'da faaliyete geçirilirken, yüzde 56’lık hissenin ‘sözleşmede yer alan edimler yerine getirilmeden, sahte imza yoluyla’ alındığı iddiasıyla Orhan Kocabıyık’a, hissenin eski sahibi Adnan Mersinoğlu tarafından Sakarya 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açıldı.


Mahkeme heyeti, hisselerin eski sahibine yeniden devredilmesine hükmetmiş ve bu karar, Yargıtay tarafından onandı.

YARGITAY KARARI BOZDU


Karar sonrası davalı olan Orhan Kocabıyık, kararın düzeltilmesi istemiyle Yargıtay 11. Hukuk Dairesi’ne başvuru yaptı. 9 Ağustos 2012'deki sözleşmeyle yapılan hisse devriyle ilgili inceleme yapan Yargıtay Dairesi, ‘Dava konusu sözleşmenin şarta bağlanmayıp, tarafların haklarının ve borçlarının düzenlendiği, sözleşme hükümlerine uyulmaması...