04 / 05 / 2024

Serdivan Belediyesi 2016 projeleri

Serdivan Belediyesi 2016 projeleri

Serdivan Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstiklal Mahallesi 310. Sokak’ta bir proje daha hayata geçiyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

İşte Kaynarca-Tuzla Metrosunun yeni istasyonları!

Pendik Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda Kaynarca-Tuzla Metrosu da masaya yatırıldı.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Tuzla Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada 2019’da vaatlerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştireceğiz." dedi

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

Serdivan Belediyesi 2016 projeleri Haberi

Serdivan Belediyesi 2016 projeleri

Serpan Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstiklal Mahallesi 310. Sokak’ta bir proje daha hayata geçiyor. Modern görünümü ve fonksiyonel kullanımı ile vatandaşların sosyal aktivite ihtiyaçlarına aynı anda cevap verebilecek 6 bin 256 metrekarelik sosyal donatı alanında; çocuk Oyun grupları, oturma alanları ve fitness aletlerinin yanı sıra 400 metre uzunluğundaki kauçuk zeminli yürüyüş yolu da yer alıyor. Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, çalışmaların önemli bir kısmının tamamlandığını belirterek sosyal içerikli projelerle amaçlarının ortak alanlarda mahalle sakinlerini bir araya getirmek olduğunu ifade etti. Mahalle kültürünü yaşatmak adına bu tarz sosyal alanların sayısının ilçe genelinde arttırılacağını ifade eden Başkan Alemdar, “İlimizin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallesi olan İstiklal Mahallemize, 7’den 70’e...