12 / 05 / 2024

Serdivan Belediyesi tip proje ruhsat bedeli

Serdivan Belediyesi tip proje ruhsat bedeli

Serdivan Belediye Başkanı Alemdar, mahalle statüsüne kavuşan 10 köyde ev yapacak vatandaşlardan, 7 farklı tip projeden birini tercih etmesi durumunda, proje ve ruhsat bedeli alınmayacağını söyledi.

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Muharrem Çakan'dan Essen Belediyesi'ne 10 bin maske!

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Serdivan Belediyesi tip proje ruhsat bedeli Haberi

Serdivan Belediyesi tip proje ruhsat bedeli

Serpan Belediye Başkanı Alemdar, mahalle statüsüne kavuşan 10 köyde ev yapacak vatandaşlardan, 7 farklı tip projeden birini tercih etmesi durumunda, proje ve ruhsat bedeli alınmayacağını söyledi.Serpan Belediyesi Kasım ayı olağan meclisi, Yusuf Alemda 7 maddelik gündemle bir araya gelen Belediye Meclisi’nde Başkan Alemdar, genel seçim sonuçları ile ilgili, “1 Kasım genel seçim sonuçlarının başta Serpanımız olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


TEK TİP PROJESİ

Başkan Alemdar’ın konuşmasının ardından gündeme geçilerek 7 madde karara bağlandı.

İmar plan tadilat teklifleri ile ilgili maddeler komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.Gündemin diğer bir maddesi ise; Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan yerleşim alanlarında ticari amaç taşımayan yapılar için hazırlanan tip projelerin uygulanması oldu.


7 FARKLI PROJE

Madde ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren...