03 / 05 / 2024

Serdivan Belediyesinden Kazımpaşaya yeni meydan

Serdivan Belediyesinden Kazımpaşaya yeni meydan

Sakarya Serdivan Belediyesi Kazımpaşa yeni meydan projesiyle farklı bir yüze kavuşuyor. 30 farklı bitkiyle peyzaj çalışmalarının tamamlandığı meydan, son olarak saat kulesi yerleştirilerek hizmete açılacak.

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

2004 İnşaat'tan Menemen'e 310 konut geliyor! Yeni proje!

2004 İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi'nde yeni konut projesine başlıyor. Proje 310 daire ve 5 işyerinden meydana geliyor..

İzmir Menemen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Menemen İlçesi, Kazımpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

Sakarya Kazımpaşa Mahalle Meydanı açıldı!

Kazımpaşa Mahalle Meydanı, son olarak proje alanının ortasına yerleştirilen simgesi ile şimdiden herkesin ilgisini çekiyor. Meydanı’nın yeni simgesi olan 4 cepheli saat kulesi de tamamlandı.

Sakarya Esentepe Meydanı'na ilk kepçe vuruldu!

Bahçelievler, Kazımpaşa ve Kemalpaşa’dan sonra şimdi de Esentepe farklı konseptiyle tasarlanan yeni meydanına kavuşuyor.Geçen ay ihalesi yapılan Esentepe Mahalle Meydanı projesinde ilk kepçe vuruldu.

Sakarya Esentepe'ye yeni meydan geliyor!

Serdivan Belediyesi, Bahçelievler, Kazımpaşa ve Kemalpaşa’dan sonra şimdi de Esentepe’de yeni meydan çalışmalarına başladı. Yusuf Alemdar, projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını söyledi.

Yatağan Stratonikeia Antik Kenti'nde kazı çalışması yürütülüyor!

Yatağan'da "gladyatörler kenti" olarak da bilinen Stratonikeia Antik Kenti'nde birçok bölgede kazı çalışması yürütülüyor. Antik kentteki spor okulu (Gymnasion) ve Batı Caddesi'nde ortaya çıkarılan 2 bin yıllık sütunlar vinç yardımıyla ayağa kaldırıldı.

Serdivan Belediyesi'nden Kazımpaşa'ya yeni meydan!

Sakarya Serdivan Belediyesi Kazımpaşa yeni meydan projesiyle farklı bir yüze kavuşuyor. 30 farklı bitkiyle peyzaj çalışmalarının tamamlandığı meydan, son olarak saat kulesi yerleştirilerek hizmete açılacak.

Sütlüce Kasımpaşa Tüneli bu yıl açılacak!

Kazı ve beton işlerinin bitirildiği Sütlüce-Kasımpaşa tünelinin, aydınlatma, havalandırma ve elektromekanik işleri ile birlikte bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Serdivan Kazımpaşa Mahalle Meydanı ihalesi yapıldı!

Serdivan Belediyesi’nin önemli vizyon projelerinden olan ve ilki Kazımpaşa’da hayata geçirilecek “Kazımpaşa Mahalle Meydanı” ihalesi bugün yapıldı. Kesin sonuçların ihale komisyonunun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edileceği belirtildi.

Serdivan Kazımpaşa Mahallesi meydan ihalesi yarın!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın seçim çalışmalarında açıkladığı mahalle meydanları projesi Kazımpaşa ile hayata geçiriliyor. Meydan projesinin ihalesi 17 Nisan Cuma günü saat 11.00'da yapılacak.

Serdivan Belediyesinden Kazımpaşaya yeni meydan Haberi

Serdivan Belediyesinden Kazımpaşaya yeni meydan

Meşhur köftesi ile namını Sakarya’nın yanı sıra bölge illere de duyuran, özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Kazımpaşa şimdilerde Serpan Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni proje ile konuşuluyor.


Kazımpaşa Merkez Yeni Camii ile İlçe Tarım Müdürlüğü arasında kalan ve mülkiyeti belediye ait toplam 2 bin 100 metrekare alandaki meydan projesi şimdiden bölge halkının yeni buluşma adresi oldu. 


Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, meydan projesinde çalışmaların önemli bir kısmının tamamlandığı ifade edilirken, çocuk oyun guruplarının yerleştirilerek zeminin kauçuk ile kaplandığı, oturma guruplarının yanı sıra aydınlatma ve sulama sistemleri ile ilgili işlemlerin de kısa sürede bitirildiği belirtildi.


30 farklı bitki ile peyzaj çalışmalarının tamamlandığı meydana son olarak saat kulesi yerleştirilecek. 10 metre yüksekliğinde 4x4 metre genişliğindeki saat kulesi Kazımpaşa’ya yeni bir kimlik kazandıracak...