18 / 05 / 2024

Serdivan içmesuyu altyapısı

Serdivan içmesuyu altyapısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Erzurum Olur'un altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olur ilçesinin altyapısını baştan aşağı yeniliyor. Ekipler, 11 ayda 36 bin 780 metrelik içme suyu hattı, 15 bin 614 metre de kanalizasyon hattı çalışması yaptı.

Sakarya Serdivan için 35 milyonluk ilk kaynak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Serdivan’ın içmesuyu altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Manisa Gökçeören'in 40 yıllık altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nin yenilenecek olan 40 yıllık altyapısı için proje çalışmalarına başladı.

Sakarya Serdivan'ın altyapısına 35 milyonluk dev yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Sakarya Hacıkışla’ya yeni içmesuyu hattı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehrin tüm mahallelerine temiz ve bol içmesuyu ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya Erenler'in altyapısı sil baştan!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Erenler’in içmesuyu altyapısını baştan sona değiştirecek projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Siverek'teki altyapı çalışmalarının yüzde 85'i tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek'te devam eden çalışmaları inceledi. Siverek tarihi çarşısında esnafla da bir araya gelen Başkan Çiftçi, "Siverek altyapısının yüzde 85'lik kısmını tamamladık" dedi.

Serdivan içmesuyu altyapısı Haberi

Serdivan içmesuyu altyapısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serpan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi. Serpan Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Ak Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, SESOB Başkanı HASAN Alişan, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir ve SASKİ Bürokratları, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.


“İçmesuyuna 50 yıllık garanti”

Programın açılış konuşmasında proje ile Serpan’ın içmesuyu geleceğini garanti altına alacaklarını belirten Rüstem Keleş, “Serpan ilçemizin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projenin ilk kaynağını gerçekleştirmek için buradayız. Bildiğiniz gibi 1999 depreminde şehrimizin altyapısı...