01 / 05 / 2024

Serdivan imar

Serdivan imar

Serdivan'da imar planı konuşuluyor. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın başkanlığında olağanüstü toplandı. Serdivan Belediye Meclis Salonun da yapılan toplantıda meclis üyeleri hazır bulundular.

Serdivan Çevre Yolu'nun imar planları onaylandı!

Sakarya Büyükşehir Eylül Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Serdivan Çevre Yolu projesi için hazırlanan imar planları da oy birliğiyle kabul edildi.

Serdivan Beşköprü ve Esentepe Mahallesi imar planı askıda!

Serdivan Belediyesi, Beşköprü ile Esentepe Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının askıya çıktığı ve yapılan zemin etüt değerlerine göre Beşköprü’de 4 kata kadar yapı yapılabileceği belirtti.

Sakarya Esentepe ve Beşköprü imar planı askıda!

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan ve Beşköprü ile Esentepe Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının askıya çıktığını belirtti.

Serdivan'da güney bölgesi imar planları hazırlandı!

Kemalpaşa, 32 Evler ve İstiklal Mahallesi'nin bir bölümünü kapsayan, 4 Ocak 2015 tarihine kadar belediye hizmet binasında askıda kalan imar planlarına yapılan itirazlar imar komisyonunda görüşülmüş ve karara bağlanmıştı.

Serdivan'da imar için olağanüstü toplantı yapıldı!

Serdivan'da imar için olağanüstü toplantı yapıldı. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Yusuf Alemdarın başkanlığında olağa nüstü toplandı. Toplantıda ilçedeki imar planları görüşülerek karara bağlandı. Konu ile ilgili Yusuf Alemda konuşma yaptı.

Serdivan'da imar planı konuşuluyor!

Serdivan'da imar planı konuşuluyor. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın başkanlığında olağanüstü toplandı. Serdivan Belediye Meclis Salonun da yapılan toplantıda meclis üyeleri hazır bulundular.

Kadir Savaş: İnşaat ve imar gibi konulara hakim belediye başkanları çoğalmalı!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'ı ziyaret etti. Savaş, inşaat, şehir planlaması ve imar gibi konulara hakim belediye başkan adaylarının çoğalmasını beklediklerini dile getirdi.

Sakarya Serdivan Belediyesi'nde imar yönetmeliği semineri verildi!

Sakarya’da 1 Haziran 2013 tarihinde yürürlüğe giren Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile ilgili karşılaşılan sorunların çözümünü amaçlayan seminer, Serdivan Belediyesi Meclis Salonu’ nda gerçekleşti...

Evini ''yeşil bina'' kriterlerine göre yenileyene imar hakkı!

Eyüp'te kentsel dönüşümün yanı sıra enerji tasarrufu için de önemli bir proje yürütülüyor. Evini enerji tasarrufu sağlayacak 'yeşil bina' kriterlerine göre yenileyenlere imar artış hakkı geliyor...

Erdoğan Bayraktar: Van'da imar fırsatçılığı yapanlara inanmayın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van'da imar fırsatçılığı yapan insanlar olduğunu dile getirdi...

Erdoğan Bayraktar: İmar fırsatçılığı konusunda uyardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ''Van'da imar planlarını Bakanlığa onaylatacaklarını söyleyerek, halktan para sızdıran bazı kesimlerin olduğu yönünde ciddi şikayetler aldık''

Okmeydanı’nda imar sorunu çözüldü!

Okmeydanı’nda 50 yıllık imar sorunu çözüldü. Bölgenin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı

Altınşehir'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

Serdivan imar Haberi

Serdivan imar

Serpan Belediyesi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın başkanlığında olağanüstü toplandı. Serpan Belediye Meclis Salonun da yapılan toplantıda meclis üyeleri hazır bulundular.


Tek maddelik olağanüstü toplantıda, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 21 Ekim 2013 tarihinde onanan Serpan İlçesi 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planına bağlı olarak hazırlanan Serpan Merkez Güney 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı görüşüldü.


Meclis üyelerine konu ile ilgili olarak bilgi veren Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ‘’Şehrimizde de yaklaşık 3 yıldır devam eden ve devletimizin belirlediği planlı şehirlere uygun imar planların yerel yönetimler tarafından yapılıp uygulanması amaçlanmaktadır. Artık 100 yıl sonra bile herkes burası sanayi, burası ticari, burası konut alanı diyebilecek. Bir milli politika olarak şehirleri geleceğe hazırlamak amacıyla, yaklaşık 3 yıldır çalışmalar sürmektedir. Önce 100.0000’lik planlar...