29 / 04 / 2024

Serdivan toplantı

Serdivan toplantı

Serdivan'da imar için olağanüstü toplantı yapıldı. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Yusuf Alemdarın başkanlığında olağa nüstü toplandı. Toplantıda ilçedeki imar planları görüşülerek karara bağlandı. Konu ile ilgili Yusuf Alemda konuşma yaptı.

Serdivan Çevre Yolu'nun imar planları onaylandı!

Sakarya Büyükşehir Eylül Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Serdivan Çevre Yolu projesi için hazırlanan imar planları da oy birliğiyle kabul edildi.

Sakarya Serdivan yeni ticaret alanına kavuşuyor!

Sakarya Temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararla birlikte Serdivan yeni bir ticaret alanına daha kavuşuyor. Gündeme dair maddeler de Başkan Yusuf Alemdar başkanlığında konuşuldu.

Sakarya Belediyesi Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında toplandı. Toplantıda 250 dönümlük bir alanın özel okula ayrılmak istenmesi konuşuldu.

Serdivan Belediyesi'ne ait dini tesis alanı Müftülüğe tahsis edildi!

Serdivan Belediye Meclisi’nde mülkiyeti belediyeye ait dini tesis alanının Müftülüğe tahsis edilmesi kabul edildi. Mart ayı olağan toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleşti.

Serdivan'da imar için olağanüstü toplantı yapıldı!

Serdivan'da imar için olağanüstü toplantı yapıldı. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Yusuf Alemdarın başkanlığında olağa nüstü toplandı. Toplantıda ilçedeki imar planları görüşülerek karara bağlandı. Konu ile ilgili Yusuf Alemda konuşma yaptı.

Serdivan'da imar planı konuşuluyor!

Serdivan'da imar planı konuşuluyor. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın başkanlığında olağanüstü toplandı. Serdivan Belediye Meclis Salonun da yapılan toplantıda meclis üyeleri hazır bulundular.

Sakarya Serdivan'da 3 adet satılık arsa: 10 milyon 916 bin liraya!

Serdivan Belediye Başkanlığı Sakarya Serdivan Kemalpaşa mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 10 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da Serdivan Belediyesi Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek...

Sakarya Serdivan'da Bilim Merkezi inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Gündemin 31. maddesinde yer alan ve mülkiyeti Serdivan Belediyesi’ne ait olan 5.668,20 metrekarelik parsel Bilim Merkezi yapılması için Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Anel Elektrik, 23 Mayıs'ta olağan genel kurul toplantısı yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü gerçekleştireceği olağan genel kurul toplantısı ile ilgili bilgilendirme dökümanını yayınladı

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri, genel kurul toplantı tutanağını açıkladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malz. Yat. ve Paz. A.Ş., Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli'ni açıkladı

Reysaş GYO, genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Reysaş GYO, 2011 yılı genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı

Afyon Çimento, 28 Mayıs'ta Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacak

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 11:00'de Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacağını duyurdu ve gündemini açıkladı

Niğbaş Niğde Beton, Olağan Genel Kurul Toplantı sonucunu ve hazirun cetvelini açıkladı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2011 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucunu ve hazirun cetvelini açıkladı

Serdivan toplantı Haberi

Serdivan toplantı

Planlar Serpan Belediye Meclis Salonun da yapılan toplantıda meclis üyeleri hazır bulundular. Tek maddelik olağanüstü toplantıda, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 21 Ekim 2013'te onanan Serpan İlçesi 1/5000 ölçekli revizyon nazını imar planına bağlı olarak hazırlanan Serpan Merkez Güney 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı görüşüldü. 


100 yıl sonra Meclis üyelerine konuşan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Şehrimizde de yaklaşık 3 yıldır devam eden ve devletimizin belirlediği planlı şehirlere uygun, imar planlarının yerel yönetimler taralından yapılıp, uygulanması amaçlanmaktadır. Artık 100 yıl sonra bile herkes burası sanayi, burası ticari, burası konut alanı diyebilecek. Bir milli politika olarak şehirleri geleceğe hazırlamak amacıyla. yaklaşık 3 yıldır çalışmalar sürmekteydi" dedi. 

Olağan üstü Alemdar, "Önce 100 binlik planlar tamamlanmış, bizde 25 binlikleri tamamlanmış, arkasından da 5 binlikleri...