07 / 05 / 2024

sere l4life

sere l4life

EasyWash yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldıran Serel, Diagonal Radarlı pisuarlarla da ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarında kolay ve doğa dostu temizlik sağlıyor.

Seren Avm Av Malzemeleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Seren Avm Av Malzemeleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Seren ve Ercan Sere imzasıyla kuruldu.

sere l4life Haberi

sere l4life

Serel, hygiene plus özelliği maksimum hijyen ve maksimum tasarrufu bir arada sunuyor. fonksiyonel ve karakteristik 4Life asma klozetlerde getirdiği “EasyWash” yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldıran Serel, Diagonal Radarlı pisuarlarla da ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarında kolay ve doğa dostu temizlik sağlıyor. 


Maksimum temizlik konsepti ile yola çıkan Serel, 4Life asma klozetler ve diagonal radarlı pisuarlarla ortak kullanım alanlarında yeniliklere imza atıyor. Tüm Serel ürünlerinde olduğu gibi 4Life asma klozet serisinde ve diagonal radarlı pisuarlarda maksimum hijyen garantisi veren “Hijyen Plus” özelliğini standart olarak sunuyor. Her iki ürün de sağladığı yüksek su tasarrufu ile hem doğa, hem de tüketici dostu özelliğine sahip.


Serel’in, yeni nesil temizlik teknolojisi EasyWash özelliği sayesinde, klozetlerde estetikten...