20 / 05 / 2024

Şeref Aytekin

Şeref Aytekin

İnor İnşaat Anonim Şirketi, Abdullah Genç, Erhan Cistir, Şeref Aytekin tarafından 1 milyon 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından açıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel hayatını kaybetti...

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti!

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti. Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı Ast Tasarım Mimarlık Limited Şirketi oldu.

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL Sinan Aytekin tarafından kuruldu.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Şeref Aytekin Haberi

Şeref Aytekin

İnor İnşaat Anonim Şirketi, Abdullah Genç, Erhan Cistir, Şeref Aytekin tarafından 1 milyon 700 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


İnor İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A - 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesisleri yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek, 6. Sermaye şirketlerine kurucu olarak katılabilir. Kurulmuş ve kurulacak yurtiçi ve yurtdışındaki sermaye şirketlerinin hisse senetlerini ve paylarını aracılık faaliyeti...