02 / 05 / 2024

Şeref Burak Özaydemir kim

Şeref Burak Özaydemir kim

Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği (BEYSAD) Başkanı Şeref Burak Özaydemir, sanayinin teknolojik dönüşümünde öncü potansiyele sahip beyaz eşyada akıllı ve bağlantılı ürünlere geçiş yaşandığını belirtti.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas kimdir? Burak Elmas’ın mesleği nedir? Burak Elmas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Burak Soylu Kimdir? 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu kimdir? Burak Soylu hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burak Soylu'nun biyografisi..

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Buraq Nawfal M. Abu Rema tarafından kuruldu.

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...

Burak Elmas Beykoz Konakları'ndaki villasını sattı!

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas Beykoz'da bulunan villasını 3 milyon dolara sattı.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Şeref Burak Özaydemir kim Haberi

Şeref Burak Özaydemir kim


Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği (BEYSAD) Başkanı Şeref Burak Özaydemir, sanayinin teknolojik dönüşümünde öncü potansiyele sahip beyaz eşyada akıllı ve bağlantılı ürünlere geçiş yaşandığını belirterek, "Konuşarak kumanda edilen beyaz eşyalar, farklı çözümler oluşturan yapılar görülüyor. Bunlar giderek yayılacak. Bu teknolojik dönüşümün ana ve yan sanayilere önemli etkisi olacak." dedi.


Özaydemir, derneklerinin, sektörün iş birliği içinde büyümesi ve koordinasyonuna katkı amacıyla 1993 yılında kurulduğunu söyledi.


Beyaz eşya yan sanayicilerinin önde gelen 182 firmasının üyeleri olduğunu dile getiren Özaydemir, istihdam ve satış cirosu olarak sektörün yüzde 75'ini kapsadıklarını ifade etti.


Özaydemir, kurutma, çamaşır ve bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu ve fırından oluşan ana beyaz eşya sektöründe yüksek üretim hacminin etkisiyle önemli bir yan sanayi tedarik zinciri oluştuğuna işaret ederek, sektörün uluslararası arenada boy göstermesi...