30 / 04 / 2024

şeref oğuz türkiye konut sektörü

şeref oğuz türkiye konut sektörü

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşe yazısında "Konut Vizyonu" konusunu ele aldı. Yazarın okurları için hazırladığı yazı şöyle:

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Türkiye'de o para birimi kalktı mı? 10 TL 50 TL 100 TL değil. Kimse göremiyor o birimi

Türkiye'de bir dönem piyasada çok dolaşan bir para birimi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar o para birimine artık rastalamadıklarını dile getirdi.

Türkiye’nin en itibarlı süpermarket markası o oldu!

Türkiye'nin en itibarlı süpermarket markası seçildi. En fazla mağazaya sahip olan o marka tercih edildi. İşte detaylar!

300 bin TL'ye elektrikli otomobil satıyorlar! O markadan Türkiye'de sürpriz çıkış! Bu çılgınlık kaçmaz!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte sıfır km'de otomobil pazarı bir nebze olsun hareketlilik kazandı. 300 bin TL'lik en ucuz elektrikli otomobilde Türkiye'de satışa çıktı. İşte detaylar...

O ilimizde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya veriliyor! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 14.03.2023 saat 14.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Otomotivde müthiş haber! Dünya devi o otomobili Türkiye’de üretme kararı aldı!

Türkiye otomotiv sanayinde bir ilk daha gerçekleşecek. Japonya’nın otomotiv devi Toyota, Türkiye’nin ilk şarj edilebilir hibrit otomobili yeni Toyota C-HR’in, dünyada ilk kez Toyota Otomobil Sanayi Türkiye tarafından Sakarya’da üretileceğini duyurdu.

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Enflasyon yüzde 140'a merdiven dayadı! Cüzdanlar alev alev, herkesi yaktı geçti!

Ekonomist Dr. Şeref Oğuz, tüketici ve üretici fiyatları arasında 60 puan fark oluştuğunu açıkladı. ÜFE'nin yüzde 144.61'i gördüğünü açıklayan Oğuz, enflasyonun yüzde 140'a merdiven dayadığını belirtti.

Konutta Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu! İşte o ilçeler ve ev fiyatları!

Konutta Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu. Peki o ilçeler hangileri? Ev fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Türkiye ile ABD arasında kritik temas! Ana gündem maddesi ekonomi

ABD ile Türkiye arasında kritik bir temas gerçekleşecek. Yabancı basından alınan haberlere göre ABD Hazine ve Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo’nun Türkiye’ye gelerek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşüleceği iddia edildi. 

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

şeref oğuz türkiye konut sektörü Haberi

şeref oğuz türkiye konut sektörü

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı  Şeref Oğuz, bugünkü köşe yazısında "Konut Vizyonu" konusunu ele aldı. Yazarın okurları için hazırladığı yazı şöyle:


Afet riski taşıyan alanların dönüştürülmesinde büyük hedefi var Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye genelinde 20 yılda 6.5 milyon yapıyı dönüştürmeyi hedefliyoruz. Çirkin yapılanmaya hayır. Modern, insanca yaşayabileceğimiz yapılara, evet."

Gözleri var görmezlere, kulağı var duymazlara, dilleri var söylemezlere, açık ve net mesajdı bu. Zira hedef koymanın yanı sıra bu hedefi gerçekleştiren bir hükümet etme geleneğini ifade ediyor Erdoğan.


Bir yandan depremlerle yaşamak zorundaki ülkemizde konutların iyileştirilmesi, diğer yanda insan ömründe alınan en pahalı ve en uzun süreli yatırıma değer ve ekonomiye dinamizm getirecek, sektöre cesaret veren bir açıklama oldu.


Dün, konut sektöründe başka bir fırsat penceresini, Özak GYO'nun patronu Ahmet Akbalık'tan dinledik: "İnşaat sektörünü bir...