19 / 05 / 2024

şeref sağlam antalya konut sektörü

şeref sağlam antalya konut sektörü

Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Mülk edinmek isteyenler ellerini çabuk tutsun. Faizden zarar ettiklerini düşünenler, yaz ayında gelecek yüzde 10'luk konut zammından zarar edecek" dedi.

Asgari ücret için en sağlam tahmin geldi! 9 bin lira bekleyenler üzülecek

Yılsonunda asgari ücrete yapılacak zammın oranı bir süredir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Tahminler birbiri ardına gelirken gazeteci Erdal Sağlam, asgari ücretle ilgili en tutarlı iddiayı gündeme getirdi.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolara müdahale edilecek dedi! Net tarihi resmen açıkladı! Sağlam bir tokat geliyor...

Dolara müdahale edilecek diyen piyasa Kahini İslam Memiş ''dolara sağlam bir tokat geliyor'' diyerek net tarihi açıkladı.

2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobil markası açıklandı!

"En güvenilir ve en sağlam otomobil markası hangisi?" diye sorulduğunda bir çok kişinin ilk cevabı "Volvo" olacaktır. Fakat bu cevabı verenler bu kez yanıldı. En güvenilir otomobiller listesi bu yıl çok farklı bir şekilde karşımıza çıktı.. İşte detaylar...

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

Antalya’da konut ve arsa fiyatları yatırımcıları şaşırttı!

Antalya’da hızla artan konut ve arsa fiyatları, uygun kredi fırsatından yararlanıp ev ve arsa almak isteyenleri şaşırttı. Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, “Fiyatlar bir anda 2 kat arttı” diye konuştu.

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İhlas Yavuz tarafından kuruldu. 

Elazığ'da sağlam raporu verilen okul yıkılacak!

Elazığ’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Lisesi için 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra sağlam raporu verilmişti. Hasarsız olduğu belirtilen okulda karot tespitinden sonra yıkım kararı alındı...

Almanya ekonomisini inşaat sektörünün sağlam duruşu ile sürdürecek!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, ekonomiye yönelik şubat ayı raporunu yayımladı. Raporda güçlü iş gücü piyasası ve inşaat sektörünün etkisiyle sağlam duruşunu sürdüreceği kaydedildi...

İshak Sağlam'dan acil eylem planı çağrısı!

HÜDAPAR Genel Başkanı İshak Sağlam, imar yasasının güncellenmesi, yapı stokunun oluşturulacak karneye göre yıkılması veya güçlendirilmesi gereken binaların tespitinin acil eylem planı ile hazırlanması için çağrı yaptı.

Binalar sağlam olursa, deprem yıkım olmaktan çıkar!

İçişleri Bakanı Soylu, "Binalarımız sağlam olursa, kurumlarımız depreme karşı hazırlıklı olursa, müdahale ekiplerimiz hazırlıklı olursa, deprem dediğimiz hadise, bir yıkım olmaktan çıkar, bir doğa olayı olarak kalır" dedi...

İstanbul'un riskli ve sağlam zeminleri: İlçe ilçe risk haritası!

İstanbul’un riskli ve sağlam zeminli bölgeleri haritalandırıldı. Çalışmalarda deprem büyütmesi olarak tanımlanan zemin hareketlerinin yüzeye yansıması da araştırıldı.

Üsküdar’da 172 yıllık bina sağlam, yeni bina hasarlı!

Deprem nedeniyle İstanbul’daki okullar mercek altına alınınca sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. Üsküdar’da 172 ve 88 yıllık iki okul binası sağlam, 40 yıllık bina hasarlı bulundu.

şeref sağlam antalya konut sektörü Haberi

şeref sağlam antalya konut sektörü

Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, konut kredisi faiz oranlarını gerekçe göstererek ev almayanları uyararak, "Mülk edinmek isteyenler ellerini çabuk tutsun. Faizden zarar ettiklerini düşünenler, yaz ayında gelecek yüzde 10'luk konut zammından zarar edecek" dedi.


Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, bankaların konut kredilerine uyguladıkları faiz oranlarının konut satışlarını olumsuz etkilediğini kaydetti. Başkan Sağlam, Antalya'da her yıl konut fiyatlarına zam geldiğini hatırlattı. 2014 yılında faizler oranlarının yüzde 0.55-0.60 aralığında seyrettiğini ifade eden Sağlam, bunun konut satışında büyük pay sahibi olduğunu vurguladı.

 FAİZ ORANLARI ARTACAK

 2015 yılında bu oranın yüzde yüze yakın artarak yüzde 1.00- 1.10 seviyelerine kadar çıktığını anlatan Sağlam, "İnsanların alım gücü düştü. Kıyaslama yapacak olursak 2015 yılı emlak sektörü açısından durağan geçti. 2016 yılında konut faiz oranlarında yüzde...