07 / 05 / 2024

serel Poseidon lavabo ve klozet serisi

serel Poseidon lavabo ve klozet serisi

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne 'su' ayarı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde gerçekleştirilecek olan değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlandırılacak.  

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan, standart olarak bulunan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de hizmete sunuyor...

'Ters ev'lerin sayısı her geçen gün artıyor!

Tavana yerleştirilen koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerin yoğun ilgisini çeken "ters ev"lerin sayısı giderek artıyor.

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Karakaş tarafından kuruldu.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

serel Poseidon lavabo ve klozet serisi Haberi

serel Poseidon lavabo ve klozet serisi

Geleneklerden esinlenerek yeni nesil temizlik teknolojileri geliştiren Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon lavabolar göllenme sorununa son verirken, Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.


Fonksiyonellik ve estetiğin yanı sıra uzun kullanım ömrü ve çevre dostu olma ilkesiyle tasarımlarını hayata geçiren Serel, Poseidon serisi ile banyolara zarif bir görünüm kazandırıyor. Maksimum temizlik konsepti ile yola çıkılarak tasarlanan Serel Poseidon lavabolar, tasarımında modern çizgiler ile antik çizgileri birleştirirken, çömlek kültürüne de gönderme yapıyor. Batarya bağlama düzleminin yumuşak geçişlerle hazneye bağlanması ise su göllenmesi problemini ortadan kaldırıyor. Her adımda kullanıcı dostu özellikleri ile ön plana çıkan, Serel Hygiene+ yüzey teknolojisi ile kir tutmayan,...