19 / 05 / 2024

Serel Rita

Serel Rita

Üstün teknolojilerini, farklı ve özel tasarımlarıyla birleştiren SEREL, yine kendine özgü sade çizgisini yansıttığı Rita ve Sapphire Serileri ile kullanıcısıyla buluştu. Serel Rita ve Sapphire serileri ile banyolarda ferah rüzgarlar estiriyor.

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Rita Ora aradığı evi buldu!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, aradığı evi buldu. Ora sosyal medya hesabı üzerinden evinin havuzbaşından fotoğraf paylaştı.

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Rita Ora Bodrum’dan ev aldı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rita Ora, Bodrum Yalıkavak’ta  650 bin dolara ev satın aldı.

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Rita Reklam Organizasyon Elektrik İnşaat Metal ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rita Reklam Organizasyon Elektrik İnşaat Metal ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda  250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Kamilçelebi tarafından kuruldu.

Rita Ora annesine Kosova’dan 1.5 milyon sterline malikane aldı!

Arnavut asıllı 28 yaşındaki güzel Rita Ora, annesine sürpriz yaptı ve Kosova’dan malikane satın aldı...

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

Rita Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Rita Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Yılmaz tarafından kuruldu. 

Ritaç İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritaç İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Nas ve Muhammed Muntaa Hazevi ortaklığında kuruldu.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Rita Haberi

Serel Rita

Dikdörtgen formların ve yuvarlak çizgilerin en modern formlarının yansıdığı Rita ve Sapphire Serileri, kullanıcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Her iki seri de; Entegre asma klozet, duş teknesi, tezgâh üzeri veya tezgâh üzeri gömme lavaboları ile banyolarda estetiği tercih edenlerin tartışmasız seçimi oluyor. 


Özgün Lavabo ve Duş Tekneleri İçin: SEREL Rita ve Sapphire... 

SEREL, Rita ve Sapphire Serisi lavabolarında kullanıcısına hem gömme hem de tezgâh üstü alternatifler sunuyor. Her iki seride de 60x40 cm ölçülerinde tezgâh ve mobilya ile kolaylıkla uygulanabilen lavabolar, banyolarda estetiği tamamlıyor.


Rita ve Sapphire Serisi duş tekneleri, standart duş teknelerinin çok ötesinde konfor sunuyor. Rita Serisi’nde kurulanma alanlı veya yere sıfır zemin olarak uygulanabilecek duş seçenekleri bulunurken; Sapphire Serisi’nde ise kullanım kolaylığı kullanıcıların tercih sebebi oluyor. 


SEREL Rita ve...