19 / 05 / 2024

Serel Sapphire modelleri

Serel Sapphire modelleri

Üstün teknolojilerini, farklı ve özel tasarımlarıyla birleştiren SEREL, yine kendine özgü sade çizgisini yansıttığı Rita ve Sapphire Serileri ile kullanıcısıyla buluştu. Serel Rita ve Sapphire serileri ile banyolarda ferah rüzgarlar estiriyor.

Kiler GYO Sapphire 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Alışveriş Merkezi ve Rezidansa ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Sapphire'de değişikliğe gidiliyor!

Kiler GYO tarafından 2011 yılında tamamlanan 261 metrelik İstanbul Sapphire’de değişikliğe gidiliyor...

İstanbul Sapphire 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak!

Metal Yapı Konut ile Yeşil GYO'nun Büyükdere Caddesi'nde inşa ettiği İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak.

İstanbul Sapphire'deki sattığı 47 rezidansın değerleme raporu yayınlandı!

İstanbul Sapphire projesindeki 47 adet rezidans dairenin satışına ilişkin düzenlemiş olan değerleme raporunu Kiler GYO, KAP'ta yayınladı.

İstanbul Sapphire'deki 47 rezidans 90,6 milyon dolara satıldı!

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'deki 47 adet rezidans dairesini 90 milyon 594 bin dolar + KDV bedelle Mehrdad Safari'ye sattı.

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

Sapphire yılbaşında açık mı?

Sapphire, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sapphire yılbaşında açık mı? Sapphire yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sapphire 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasını satıyor!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Sapphire modelleri Haberi

Serel Sapphire modelleri

Dikdörtgen formların ve yuvarlak çizgilerin en modern formlarının yansıdığı Rita ve Sapphire Serileri, kullanıcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Her iki seri de; Entegre asma klozet, duş teknesi, tezgâh üzeri veya tezgâh üzeri gömme lavaboları ile banyolarda estetiği tercih edenlerin tartışmasız seçimi oluyor. 


Özgün Lavabo ve Duş Tekneleri İçin: SEREL Rita ve Sapphire... 

SEREL, Rita ve Sapphire Serisi lavabolarında kullanıcısına hem gömme hem de tezgâh üstü alternatifler sunuyor. Her iki seride de 60x40 cm ölçülerinde tezgâh ve mobilya ile kolaylıkla uygulanabilen lavabolar, banyolarda estetiği tamamlıyor.


Rita ve Sapphire Serisi duş tekneleri, standart duş teknelerinin çok ötesinde konfor sunuyor. Rita Serisi’nde kurulanma alanlı veya yere sıfır zemin olarak uygulanabilecek duş seçenekleri bulunurken; Sapphire Serisi’nde ise kullanım kolaylığı kullanıcıların tercih sebebi oluyor. 


SEREL Rita ve...