29 / 04 / 2024

Seren Ceylan- Michael Shvo evleri

Seren Ceylan- Michael Shvo evleri

İstanbul’da dublaj yaparak geçinen bir genç kızken ABD’nin ünlü milyarderlerinden Michael Shvo ile evlenince hayatı peri masalına dönen Seren Ceylan anne oldu. Shvo çifti, ABD’nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal’a evlerini açtı.

ABD'li emlak kralı Michael Shova'nun eşinin yüzüğü sosyetenin dilinde! 

Amerikalı emlak kralı ve koleksiyoner Michael Shova'nın eşi Seren Shova'nın parmağındaki yüzükler sosyetenin ilgisini çekti.

ABD'li emlak kralı Michael Shvo illuminatinin radarında!

İlluminati tarikatı, ABD'li emlak kralı Michael Shvo’yı hedef aldı. Shvo’nun Türk eşi Seren Hanım, ‘Tarikata katıl, ayda 500 bin dolar kazan’ diye mesajı aldı. Shvo, oyuna gelmedi. .

Ceylan: Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim!

Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ünlüler kervanına Ceylan da katıldı. Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim diyen Ceylan, İstanbul'dan gideceğini söyledi.

Aslı Ceylan Öner: Tarihi yapılar kent ekonomisini besliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner, tarihi yapıların insanlığın dünyadaki en büyük ayak izlerini oluşturduğunu belirtti.

Seren Avm Av Malzemeleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Seren Avm Av Malzemeleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Seren ve Ercan Sere imzasıyla kuruldu.

George Michael, mirasını vaftiz çocuklarına bıraktı!

Kalp yetmezliğinden dolayı pazar günü 53 yaşında hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen George Michael'ın mirasını kime bırakacağı belli oldu.

Mehmet Ceylan: Şırnak'ı ve Cizre'yi yeniden inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, belediyelere görevlendirme yapılmasıyla ilgili, "Kardeş belediyecilik anlayışıyla özellikle Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi AK Partili büyükşehir belediyeleri, kardeş şehirler oluşturdu." dedi.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Mehmet Ceylan, HABİTAT III Konferans'ına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, 17-20 Ekim tarihleri arasında Ekvator'un Başkenti Kito'da Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen HABİTAT III Konferansına katıldı.

Mehmet Ceylan, Karaman'da Örnek İmar Uygulamaları'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karaman Ermenek’te düzenlenen GAP ve KOP İllerinde Örnek İmar Uygulamalarının Yapılması Projesi’ne katıldı.

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas İspanya'daki evini satıyor!

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas çifti iki yıl önce İspanya’nın Mayorka Adası’nda 40 milyon Euro’dan satılığa çıkarılan, ancak alıcı bulamayan malikâneleri için fiyat kırdı.

Michael Phelps’in yeni evi görenleri büyülüyor!

31 yaşındaki ABD’li yüzücü Michael Phelps’in yeni aldığı Arizona’daki 2.5 milyon dolarlık (yaklaşık 7,5 milyon TL) malikânesinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Namık Kemal Ceylan: Haydarpaşa özelleştirilmesin!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Namık Kemal Ceylan, Haydarpaşa Garı'nın özelleştirileceği iddiaları hakkında da açıklamada bulundu. İşte Ceylan'ın o konuşması...

Seren Ceylan- Michael Shvo evleri Haberi

Seren Ceylan- Michael Shvo evleri

ABD’nin genç Donald Trump’ı olarak anılan iş adamı ve sanat koleksiyoneri Michael Shvo ile Seren’in yolu 2009’da İstanbul’da kesişti. Arkadaşı Serdar Bilgili’yi ziyarete gelen Shvo, ünlü bir restoranda Seren’le tanıştı. Genç kız, “Adam dünyada istediği her kadınla birlikte olabilir, beni ne yapsın” diye düşünürken ertesi gün aradı ve bir daha da ayrılmadılar.




New York’a taşınan çift, kısa süre sonra evlendi. 3 ay önce de kızları Emma doğdu. Shvo çifti, geçtiğimiz günlerde ABD’nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal’a evlerini açtı. Çiftin Manhattan’da Time Warner Center’ın 68’inci katında ve New York’un zenginler semti Hamptons’da iki muhteşem evi var. Ayrıca Bahamalar’da da kendilerine ait bir adaları bulunuyor.



Gazeteye konuşan Seren Shvo, “New York belediyesinde sadece iki şahidin huzurunda evlendik. Bence...