25 / 07 / 2024

Serenity Pendik satışları

Serenity Pendik satışları

CNV Yapı tarafından hayata geçirilen Serenity Pendik'te ön satışlar başladı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Serenity Pendik basın lansmanı 29 Nisan'da!

CNV Yapı yeni projesi Serenity Pendik'i basına lanse ediyor. Serenity Pendik basın lansmanı 29 Nisan'da gerçekleşecek.

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

Serenity Pendik 2018 güncel fiyatlar!

Serenity Pendik 2018 güncel fiyatlar kapsamında projedeki daireler en düşük 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje iki blok olarak yükseliyor...

İstanbul’da konut satışları yeni yaşam alanlarında yoğunlaştı!

Türkiye İMSAD, Ekim 2017 sektör raporunu yayınlandı. Rapora göre Sancaktepe, Beylikdüzü ve Pendik’te de konut satışları arttı.

Serenity Pendik satılık daire fiyatları!

Serenity Pendik satılık daire fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Serenity Pendik projesinin iç mimari tasarımı Seren Serengil'e ait...

Serenity Cadde ön satışları başladı!

”Serenity” markası ile konut üretimine devam eden Bakırcı Yapı'dan Halkalı'da yeni bir proje daha geliyor. Serenity Cadde ön satışları başladı.

Serenity Pendik ön satışta!

CNV Yapı tarafından hayata geçirilen Serenity Pendik'te ön satışlar başladı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Serenity Pendik satış ofisi!

Serenity Pendik projesi CNV Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verilen projenin lansmanı 29 Nisan'da yapılacak...

CNV Yapı Serenity Pendik satılık!

Toplamda 130 daireden meydana gelen Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Serenity Pendik satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Serenity Pendik projesi geliyor!

130 dairelik Serenity Pendik projesi 20 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Serenity Pendik projesi 4 gün sonra satışa çıkacak.

MS Mega Aydos Pendik satışları!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Pendik'te hayata geçirilen MS Mega Aydos projesinde 9 katlı 10 blok bulunuyor. MS Mega Aydos Pendik satışları henüz başlamadı.

Dekon İnşaat Modda Senkron satışları!

Ön talep süreci başlayan Pendik Modda Senkron projesi 168 daire ve mağazalardan meydana geliyor. Dekon İnşaat Modda Senkron satışları henüz başlamadı.

Ondörtüç Pendik satış fiyatları 2016!

241 daire ve 23 ticari üniteden meydana gelen Ondörtüç Pendik projesinde kampanyalı daire satışları devam ediyor. İşte, Ondörtüç Pendik satış fiyatları 2016...

Serenity Pendik satışları Haberi

Serenity Pendik satışları


CNV Yapı'nın İstanbul Pendik'te hayata geçirdiği Serenity Pendik'te ön satışlar başladı. 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 130 adet konut yer alıyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin bulunduğu Serenity Pendik projesi 2 blok halinde yükseliyor. Lansman öncesi indirimlerin sunulduğu proje 18 ay sonra teslim edilecek.


Serenity Pendik'te fiyatlar metrekare bazında 3 bin 250 TL'den başlıyor. Projedeki konutların alanları 76,5 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor.


Seren Serengil içi tasarımını üstlendiği Serenity Pendik'ten yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede seyir terası ve otopark mevcut.


Serenity Pendik projesi, metro istasyonuna ve E5 karayoluna 950 metre mesafede yer alıyor.


Telefon: 444 1 948

Web adresi: http://www.serenitypendik.com

Ceren...