09 / 05 / 2024

Serhan Vardarlı

Serhan Vardarlı

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi, Cem Yegül, Ekrem Nevzat Öztangut, Ahmet Raif Ünüvar, Levent Veziroğlu, Serhan Vardarlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Dağıstan Topcu, Serhan Yılmaz ve Mahmut Gündeş ortaklığında kuruldu.

Kosovalı Mimarlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Kosovalı Mimarlık Anonim Şirketi Bayrampaşa’da Feyzullah Vardarlı  ve İzzettin Vardarlı ortaklığı  tarafından kuruldu.

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Oğuz ve Serhan Gürsu ortaklığında kuruldu.

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Kızıl ve Serhan Kızıl tarafından kuruldu.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

AVM'lerde kira sorunu başladı!

Zincir Mağazalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe son zamanlarda artan kira fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  200  bin TL sermaye bedeli  ile Fehmi Serhan Atalay tarafından kuruldu.

Serhan Vardarlı Haberi

Serhan Vardarlı

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi, Cem Yegül, Ekrem Nevzat Öztangut, Ahmet Raif Ünüvar, Levent Veziroğlu, Serhan Vardarlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu;Kültür, turizm, restoran, kafe, canlı müzik ve eğlence merkezlerinin bulunduğu alanlarda [Kompleks];  Komplekse yöneticilik hizmeti vermek,  Kompleksin profesyonel işletmeciliğini ve Kompleksin  sağlıklı, verimli ve amacına uygun şekilde kullanılmasını teminen gerekli icrai işlemleri yapmak, söz konusu faaliyetlerle ilgili olarak her türlü proje, danışmanlık, organizasyon ve icrai işlemleri yapmak,  Komplekste yer alan her türlü tesis, makine ve ekipman ile [hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler, alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat vs] hizmetlerini sağlamak ve her türlü mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımını sağlamak,  Komplekste gerekli güvenlik...