18 / 05 / 2024

Şerif Arıtürk uşak turizm

Şerif Arıtürk uşak turizm

2012 yılında 21 bin yerli, 3 bin 500 yabancı turisti ağırlayan Uşak'ın en önemli sorunlarından olan konaklama sıkıntısı bitiyor. Otel yatırımlarına ağırlık verilmesinin ardından 4 bine çıkması beklenen yatak sayısı ile turist sayısının artması bekleniyor.

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Uşak Merkez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Muharremşah Mahallesi, 179 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 11 milyon 96 bin 984 TL'ye satıyor...

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Kuveyt Türk konut kredisi borçlarını erteledi!

Kuveyt Türk, nakit akışı bozulan bireysel ve tüzel müşterilerinin borçlarını erteleme kararı aldı.

Türk Akımı'nın arazisi için şirket atanacak!

Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi kapsamında gerekli arazi edinimi çalışmalarını yürütmek üzere bir kamu kuruluşu, arazi hakları kuruluşu olarak atanacak. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türk Akımı için 7 milyar euroluk yatırım yapılacak!

Güney Akım’a yapılan harcamalar da dahil olmak üzere Türk Akımı doğalgaz boru hattının hayata geçirilmesi için gereken yatırımın 7 milyar euro’yu bulduğu belirtildi.

Türk Akımı projesine ilk onay geldi!

TBMM Dışişleri Komisyonu, aralarında “Türk Akımı”nın da bulunduğu Türkiye ve Rusya arasında ikili anlaşmaların uygun bulunduğuna dair üç kanun tasarısını kabul etti.

AB Türk Akımı için temkinli!

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Sefcovic "Türk Akımı anlaşması şu an çok taze. AB'nin gelecekteki doğalgaz ihtiyacı konusunda cevaplanması gereken birçok soru var. Bu projenin de ekonomik olarak uygulanabilir olması lazım" dedi.

Arda Turan, Arşiv Türk Mutfağı'nın 2. şubesini Ümraniye'de açıyor!

Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Akımı’nın önünde engel yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan buzdolabına kaldırılan Türk Akımı projesiyle ilgili olarak, "Projenin gerçekleşmesi için gerekli adımları ivedilikle atmaya hazırız. Şu anda bu projenin hayata geçirilmesinin önündeki engel yok" diye konuştu.

Şerif Arıtürk uşak turizm Haberi

Şerif Arıtürk uşak turizm

Yılbaşında 280 yatak kapasiteli bir otelin hizmete gireceğini söyleyen Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Şerif Arıtürk de, "Konaklama sorunun çözülmesi ve Uşak Arkeoloji Müzesi'nin açılması ile turizmden pay alan iller arasına gireceğiz" dedi. 


4 bin yatak kapasitesi 

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Antürk, Ege Bölgesi'nin her türlü ulaşım kolaylığına sahip küçük bir ili olan Uşak'ın bir sanayi kenti olarak görüldüğünü, ancak kentin turizm potansiyelinin de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını belirtti. Kentteki yatak kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle yerli ve yabancı turistleri ağırlamakta sıkıntı yaşadıklarına da dikkat çeken Arıtürk, "Turizme önem veren yatırımcılar, Uşak'taki otel yatırımlarınızı hızlandırdı.


  herkesin görmesi gereken bir kent olduğusı nedeniyle yerli ve yabancı turistleri ağır- nu da ifade eden Antürk, "Uşak görmeden lamakta sıkıntı yaşadıklanna da dikkat...