18 / 05 / 2024

Şerif Ayvaz

Şerif Ayvaz

Ayvaz Vinç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerif Ayvaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Değer45 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değer45 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şenol İmeç ve Şerif Özhan ortaklığında kuruldu.

Hasdağ Grup İnşaat Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasdağ Grup İnşaat Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Dağ tarafından kuruldu.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şubesi açıldı!

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şb. bugün Sarıyer'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Arda Atatüzün ve Şerif Okluoğlu ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi yarın!

Erzincan Tercan İlçesi Camiişerif Mahallesi 2 Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan Tercan projesi 21 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Erzincan İli Tercan İlçesi Camiişerif Mahallesi 2 Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan 351 konut ihalesi 21 Nisan'da!

Erzincan İli Tercan İlçesi Camiişerif Mahallesi 2 Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da 3 milyon euroluk malikane tasarlayacak!

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da yaşayan Türk asıllı bir iş adamına 3 milyon euroluk malikane tasarımı ve dekorasyonu yapacak...

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masum Çetin ve Şerif Çetin ortaklığında kuruldu.

Şerif Ayvaz Haberi

Şerif Ayvaz

Ayvaz Vinç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerif Ayvaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Ayvaz Vinç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A         1. Her türlü vinç ve motorlu nakil vasıtaları ile indirme bindirme işleri yapmak yaptırmak kiralamak kiraya vermek işletmek ve işletilmesini sağlamak sanayi ve iş makineleri cihazları ve bunlara ait yedek parça malzeme aksesuar teçhizat ve ekipmanları almak satmak kiralamak kiraya vermek pazarlamak ithalat ve ihracatını yapmak veya başkalarına yaptırmak.             2. Her türlü kara, deniz ve  hava ulaşım araçları ve iş makineciliğinin işletmeciliğini yapmak, bakım, onarım, tamirat ve tadilatlarını yapmak, bu araçlarla dahili ve harici fer türlü mal taşımacılığı...