18 / 05 / 2024

Şerif Çimen

Şerif Çimen

Haş Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Şerif Çimen Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi, 53/10 Sokak 'ta açıldı.

Haş Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Haş Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi, Şerif Çimen tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Şubat'ta Sultangazi, Habibler Mahallesi, Vefa Poyraz Caddesi, Mine Sokak'ta kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çimen Gayrimenkul Emlak İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Çimen Gayrimenkul Emlak İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Gökçe tarafından kuruldu.

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da 3 milyon euroluk malikane tasarlayacak!

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da yaşayan Türk asıllı bir iş adamına 3 milyon euroluk malikane tasarımı ve dekorasyonu yapacak...

Şerif Barış: Depreme hazırlık kişiden ve evden başlar!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, yaptığı açıklamada, "İnsanların evleri ve iş yerlerinde bir afet acil durum planı olması lazım. Bu plana göre tehlike ve riskleri belirleyip buna göre önlem alınması gerekiyor" dedi.

Şerif Barış: Yerleşim fayın üstündeyse enerji binalar yansır!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, "Depremlerin birbirini tetiklemesi, biraz hurafe. Çok net bir şekilde söylüyorum ki uzak depremler, birbirini tetiklemiyor" diye konuştu.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Şerif Çimen Haberi

Şerif Çimen

Haş Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Şerif Çimen Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi, 53/10 Sokak'ta açıldı.


Haş Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi iş konusu; -Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...