21 / 05 / 2024

Şerif Tosun

Şerif Tosun

Ses Turizm Hizmetleri ve Yatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi, Şerif Tosun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mayıs'ta kuruldu

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

2023 kurbanlık fiyatları karalar bağlattı! Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorguluyor. Peki, 2023 kurbanlık Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Cansu Tosun Hollanda'ya mı yerleşiyor?

Ünlü oyuncu Cansu Tosun, Hollanda’ya yerleştikleri iddiasına açıklık getirdi. Tosun, Hollanda'yı çok sevdikleri için sık sık gittiklerini fakat İstanbul'da yaşamaya devam edeceklerini söyledi.

Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı!

İngiltere’nin Everton takımına transfer olan futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı...

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da 3 milyon euroluk malikane tasarlayacak!

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da yaşayan Türk asıllı bir iş adamına 3 milyon euroluk malikane tasarımı ve dekorasyonu yapacak...

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Şerif Barış: Depreme hazırlık kişiden ve evden başlar!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, yaptığı açıklamada, "İnsanların evleri ve iş yerlerinde bir afet acil durum planı olması lazım. Bu plana göre tehlike ve riskleri belirleyip buna göre önlem alınması gerekiyor" dedi.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Şerif Barış: Yerleşim fayın üstündeyse enerji binalar yansır!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, "Depremlerin birbirini tetiklemesi, biraz hurafe. Çok net bir şekilde söylüyorum ki uzak depremler, birbirini tetiklemiyor" diye konuştu.

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Şerif Tosun Haberi

Şerif Tosun

Ses Turizm Hizmetleri ve Yatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi, Şerif Tosun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mayıs'ta kuruldu. Ses Turizm Hizmetleri ve Yatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi iş konusu; Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde turizme elverişli tesisler,otel kamping,tatil köyü,konaklama tesisleri,açık ve kapalı yat limanları,çekek yerleri restaurant,kafeterya, yüzme havuzu gibi eğlence ve dinlenmeye yönelik turistik nitelikli yerler satın almak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve ana mukavelesinde yazılı olan diğer işler.


Ses Turizm Hizmetleri ve Yatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi adres: Kağıthane Axis AVM, Merkez Mahallesi, Cendere Caddesi,...