06 / 05 / 2024

serik arıtma tesisi açıldı

serik arıtma tesisi açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Antalya Serik'te atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nce Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor.

Antalya Serik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 50'si tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Serik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Serik Arıtma Tesisi’nin temelini atıldı!

Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” dedi.

Antalya'da 150 bin kişilik Serik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi'nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, "Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı'' dedi.

Serik Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” ded

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

serik arıtma tesisi açıldı Haberi

serik arıtma tesisi açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı. Manavgat’taki açılış törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ASAT Genel Müdür Faruk Karaçay, Serik’teki törene Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Manavgat’ta 106 muhtara teknolojiden faydalanmaları ve MUBİM sistemini etkin kullanabilmeleri için bilgisayar da dağıtıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Yasası’ndan önce bazı bölgelerde arıtmanın belde belediyeleri tarafından işletildiğini hatırlatarak, “Gördük ki o beldelerde arıtmalar hiç iyi işlemedi. Büyükşehir’i alınca gördük ki bu arıtmalar resmen rezalet. Şimdi Büyükşehir Yasası...