07 / 05 / 2024

serik Asfalt Plent Tesisi

serik Asfalt Plent Tesisi

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Konya Hazır Beton Tesisleri Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Konya İli, Meram İlçesi'nde yer alan Hazır Beton Mekanik ve Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Serik'in yolları asfaltlandı!

Havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle çalışmalarını hızlandıran asfalt ekipleri, Korkuteli Tatköy, Yazır ve Manavgat Sarılar’ın ardından Serik Kozağacı’nda sıcak asfalt çalışması yaptı.

Kahramanmaraş Asfalt Plent Tesisi projesinin toplantısı 1 Aralık'ta!

Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi'nde yer alan Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 1 Aralık 2015 günü saat 15:00'da yapılacak.

Denizli Kalker Ocakları Kırma-Eleme Tesisi projesinin toplantısı 6 Aralık'ta!

Denizli Pamukkale'de bulunan 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 6 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Battalgazi'de yollar yenileniyor!

Trafik akışının daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla Battalgazi bölgesi MALET arkasında asfalt plent çalışması yapılıyor. Başkan Selahattin Gürkan, 1 ay içinde tamamlanması planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Malatya'ya Asfalt Plent Tesisi kurulacak!

Esenlik, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerin ihtiyacını karşılayabilecek Asfalt Plent Tesisi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Elmalı Belediyesi'nden tahsis edilen arsaya asfalt plent tesisi inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Belediyesi tarafından tahsis edilen 275 ada 1 parsel üzerine kurulan Batı ilçelerine hizmet verecek olan asfalt plent tesisi üretime başladı.

Manavgat Asfalt Plent Tesisi 3.5 ayda tamamlanacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bürokratları ve Antalyalı basın mensupları ile Manavgat’a çıkartma yaptı. Türel, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

serik Asfalt Plent Tesisi Haberi

serik Asfalt Plent Tesisi

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. 2 milyon 880 bin liraya bitirilmesi planlanan yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek. 


Proje 5 bin 459 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. İşletmede 10 personel istihdam edilecek. Proje sahası, daha önce çimento üretim tesislerinden birinin depo ve malzeme stok alanı olarak kullanılıyordu. 1/1000 ölçekli uygulama imar planında Belediye Hizmet Alanı olarak yer alan arazi Serik Belediyesinin tapulu...