27 / 04 / 2024

Serik köy yolları asfalt çalışması

Serik köy yolları asfalt çalışması

Büyükşehir ekipleri, Başkan Menderes Türel ’in talimatıyla Serik İlçesi ’ne bağlı Kayaburnu, Karıncalı, Çanakçı, Berendi, Zırlan, Büyüş ve Yanköy mahalleleri grup yolları sıcak asfaltla kapladı

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Adana'daki Yeşildam Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Yeşildam Köyünün yollarının tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Niğde Çiftlik ilçesindeki köy yolları TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Paris'te Seine Nehri'nin kıyısındaki yol yayalaştırıldı!

Paris Belediyesi, Seine Nehri'nin "Rive Droite" olarak adlandırılan kıyısındaki yolları araç trafiğine kapatılma kararı aldı.

Gümüşhane Torul'da tüm köy yolları asfaltlanacak!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Vali Okay Memiş ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Serik köy yolları asfalt çalışması Haberi

Serik köy yolları asfalt çalışması


Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir ekipleri, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Serik İlçesi’ne bağlı Kayaburnu, Karıncalı, Çanakçı, Berendi, Zırlan, Büyüş ve Yanköy mahalleleri grup yolları sıcak asfaltla kapladı. Yolları ilk kez sıcak asfaltla kaplanan köylüler, Başkan Türel’e teşekkür etti. 


“Yol sorunu olan köy kalmayacak” talimatı veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Kaş’tan Gazipaşa’ya tüm ilçelerde başlattığı asfalt seferberliği aralıksız devam ediyor. Sahil köylerinden, yaylalara Antalya’nın dört bir yanında harıl harıl çalışan Fen İşleri ekipleri, köylerin yol sorunu çözmek için büyük çaba sarf ediyor. Köyler, bütünşehir yasasının nimetlerini en iyi ve hızlı şekilde yaşıyor


KÖY YOLLARI İLK KEZ SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, köy vasfından mahalleye dönüşen Serik’in Kayaburnu, Karıncalı, Çanakçı, Berendi, Zırlan, Yanköy, Büyüş köylerini birbirine bağlayan grup yollarını...